«Deadpool & Wolverine»: Ρεκόρ εισπράξεων στο box office - Πόσα εισιτήρια έκοψε στη χώρα μας

Έσπασε τα ταμεία σε όλο τον κόσμο η ταινία «Deadpool & Wolverine» με εισπράξεις 438,3 εκατ. δολάρια 

Σκηνή από την ταινία "Deadpool & Wolverine"

Σεισμός στο παγκόσμιο box office με τις εισπράξεις του «Deadpool & Wolverine». Η ταινία με τους δύο σούπερ ήρωες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν το σύμπαν από μια νέα απειλή, σημείωσε ιλιγγιώδεις εισπράξεις παγκοσμίως 438,3 εκατ. δολάρια, ενώ στις ΗΠΑ έκανε άνοιγμα 205 εκατ. δολαρίων σημειώνοντας το 8ο πιο εμπορικό άνοιγμα όλων των εποχών. Παράλληλα, το «Deadpool & Wolverine» έκανε το πιο εμπορικό άνοιγμα ταινίας με ένδειξη καταλληλότητας σε όλο τον κόσμο με τις συγκεκριμένες ειπράξεις. Η προηγούμενη ταινία που κατείχε αυτό το ρεκόρ ήταν το πρώτο «Deadpool» με εισπράξεις 133,7 εκατ. δολάρια.

Πριν την πρεμιέρα της ταινίας, οι εκτιμήσεις το ήθελαν να σημειώνει 160-175 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ που έτσι κι αλλιώς ήταν ένα μεγάλο νούμερο για μια ταινία που με ένδειξη καταλληλότητας.

Σημειώνεται επίσης ότι το «Deadpool & Wolverine» έκανε το πέμπτο καλύτερο άνοιγμα ταινίας με σούπερ ήρωες, το καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών σε ταινία με πρεμιέρα τον Ιούλιο και το καλύτερο άνοιγμα στην καριέρα των δύο πρωταγωνιστών, Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν καθώς και του σκηνοθέτη τους, Σον Λέβι. Επιπλέον, το «Deadpool & Wolverine» έκανε το καλύτερο άνοιγμα της χρονιάς που είναι παράλληλα το καλύτερο άνοιγμα ταινίας από το «Spider-Man: No way home» του 2021.

Στην Κίνα η ταινία έκανε εισπράξεις 24 εκατ. δολαρίων, στη Μεγάλη Βρετανία 22,1 εκατ. δολάρια, στο Μεξικό 18,7 εκατ. δολάρια, στην Αυστραλία 13 εκατ. δολάρια και από 10 εκατ. δολάρια σε Γερμανία και Ινδία.

Στη χώρα μας η ταινία έκοψε 95.273 εισιτήρια από τις 24 Ιουλίου έως χθες Κυριακή 28 Ιουλίου.