Δήμητρα Γαλάνη - Παυλίνα Βουλγαράκη: Μαζί στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για ειδικό σκοπό

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Παυλίνα Βουλγαράκη εμφανίζονται στις 18 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά 

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Παυλίνα Βουλγαράκη

Το MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις υποδέχεται την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, τη Δήμητρα Γαλάνη σε μία φιλανθρωπική συναυλία για την ενίσχυση του έργου του. Μαζί της η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Αυτό το καλοκαίρι, η Δήμητρα Γαλάνη με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Είσοδος Κινδύνου», παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης διαδρομής. Ένα ταξίδι σε πολύ αγαπημένα τραγούδια και γνώριμες μελωδίες, πλαισιωμένα από μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της.

Στο μουσικό αυτό πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα της μεγάλης ερμηνεύτριας και που συνοψίζει την διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες - δημιουργούς που ξεχωρίζει. Αυτή τη φορά επιλέγει από την σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη με την οποία ήδη έχει γράψει δύο τραγούδια («Χίλιες ζωές», «Δεν είπες κάτι»).

Σταθερά δίπλα της ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ο βασικός συντελεστής στην μπάντα με τον οποίο υπογράφουν και το τελευταίο τους άλμπουμ που γράφτηκε την περίοδο της πανδημίας σε ένα σπίτι, και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023. Από εκεί και το «Έλα Κοντά», το πρώτο τραγούδι που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα αλλά και το «Μόνο για μια στιγμή», που ακούμε συχνά τελευταία και θα ακούσουμε και στις καλοκαιρινές συναυλίες τους, μαζί και με άλλα τραγούδια του δίσκου τους.

Η Δήμητρα Γαλάνη μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη, μας προσκαλούν στο Βεάκειο Θέατρο στις 18 Σεπτεμβρίου για να υποστηρίξουμε τους σκοπούς του MDA Ελλάς και μας υπόσχονται ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που αγαπάμε, που θα τραγουδήσουμε ξανά και που θα μας κάνουν όλους και πάλι μια παρέα. Τραγούδια που κουβαλούν την αύρα της πόλης αλλά και των ταξιδιών μας.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην επέκταση του προγράμματος «Υποστήριξη Kατ' Oίκον» των μελών του MDA Ελλάς με Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση, (ALS). Μέσω του προγράμματος αυτού, το Σωματείο θα συνεχίσει να διασφαλίζει τις συνθήκες που προάγουν μια ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια τόσο για τον ασθενή όσο και για την οικογένειά του.

Παίζουν οι μουσικοί:

Σεραφείμ Γιαννακόπουλος: τύμπανα

Στέλιος Προβής: μπάσο

Μηνάς Λιάκος: κιθάρα

Δημήτρης Αρώνης: κιθάρα

Νικόλας Γουάστωρ: πλήκτρα, synths

Είσοδος: 20€ , ΑμεΑ: 15€

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/dimitra-galani-pavlina-voulgaraki-veakeio-2024/

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά

Λίγα λόγια για το MDA Ελλάς

Το MDA Ελλάς ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2000, με σκοπό να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των Μελών του. Καταστατικός σκοπός του MDA είναι να προσφέρει στα Μέλη του, νέοι στην πλειοψηφία τους, δυνατότητες για την καλύτερη ένταξή τους και την ισότιμη συμμετοχή τους στην κοινωνία.

Οι Νευρομυϊκές Παθήσεις αφορούν σε παθήσεις, γενετικής κυρίως προέλευσης, που πλήττουν το μυϊκό σύστημα. Η σοβαρότητα και η κλινική εικόνα μεταξύ των παθήσεων διαφέρει. Πολλές οδηγούν στη χρήση αναπηρικού αμαξιδίου ενώ άλλες όχι. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1700 οικογένειες, κάποιες εκ των οποίων έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

Οι δράσεις του MDA Ελλάς υλοποιούνται χάρη στην ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Για περισσότερες πληροφορίες: www.mdahellas.gr