Γιοακίν Φίνιξ: «Η Lady Gaga έφτυσε τον καφέ της όταν με άκουσε να τραγουδάω για πρώτη φορά»

Ο Γιοακίν Φίνιξ μίλησε για τις συμβουλές στο τραγούδι που του έδωσε η Lady Gaga στο «Joker: Τρέλα για δύο»

Γιοακίν Φίνιξ: «Η Lady Gaga έφτυσε τον καφέ της όταν με άκουσε να τραγουδάω για πρώτη φορά»

Σκηνή από την ταινία "Joker: Τρέλα για δύο"

2'

«Η Lady Gaga έφτυσε τον καφέ της όταν με άκουσε να τραγουδάω για πρώτη φορά», λέει ο Γιοακίν Φίνιξ σε συνέντευξή του με αφορμή την ταινία «Joker: Τρέλα για δύο» που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός καλείται στην ταινία να εκτελέσει χρέη τραγουδιστή και η συμπρωταγωνίστριά του, Lady Gaga φαίνεται να του έδωσε τις καλύτερες συμβουλές στο δύσκολο για εκείνον εγχείρημά του.

«Τη θυμάμαι να φτύνει τον καφέ της όταν με άκουσε στα γυρίσματα να τραγουδάω για πρώτη φορά. Αυτό με έκανε να νιώσω ωραία και με αυτοπεποίθηση. Η Gaga ήταν πάντα πολύ ενθαρρυντική. Μου έλεγε “κάνε αυτό που νιώθεις καλύτερα και όλα θα πάνε καλά”», λέει ο Γιοακίν Φίνιξ που εξηγεί ότι στόχος ήταν να ακούγεται ο ήρωας που υποδύεται σαν ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που τραγουδάει. «Ο Αρθουρ Φλεκ μεγάλωσε ακούγοντας τη μητέρα του να διαλέγει τραγούδια στο ραδιόφωνο. Δεν είναι τραγουδιστής και δεν θα έπρεπε να ακούγεται σαν επαγγελματίας τραγουδιστής. Θα έπρεπε να ακούγεται σαν κάποιος που κάνει το μπάνιο του και τραγουδάει».

Την ίδια γραμμή ακολούθησε και η Lady Gaga στις δικές της σκηνές που τραγουδάει. «Σαν ερμηνεύτρια ξέρω πως να παίρνω ανάσες για να τραγουδάω στη σκηνή αλλά η ηρωΐδα που ερμηνεύω δεν έχει ιδέα από αυτά. Ετσι, αυτό που έκανα ήταν να αφαιρέσω όσες τεχνικές γνώσεις έχω γύρω από το τραγούδι και να ερμηνεύσω σαν οποιονδήποτε που δεν έχει εκπαιδευτεί να τραγουδάει», λέει η Gaga και προσθέτει: «Η ταινία δεν έχει σχέση με το ποια είμαι ως ερμηνεύτρια. Εκεί υποδύομαι μια άλλη και αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να τραγουδήσω ως Λι και όχι ως Lady Gaga».

Η ταινία του Τοντ Φίλιπς, «Joker: Τρέλα για δύο» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας (27/8-7/9) και στη χώρα μας στις 3 Οκτωβρίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή