«Caveman» στο θέατρο Αργώ με τον Γιάννη Δρακόπουλο

Η Θέμις Μαρσέλλου σκηνοθετεί τον Γιάννη Δρακόπουλο στη θεατρική παράσταση «Caveman»

Ο "Caveman" Γιάννης Δρακόπουλος 

Pikon Photography

Η μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ έρχεται στη σκηνή του θεάτρου Αργώ. Κάποιες χιλιάδες χρόνια το ερώτημα ήταν αναπάντητο: Σε τι είναι διαφορετικοί γυναίκες και άντρες; Μετά η απάντηση δόθηκε: Σε όλα!

Ο πιο δημοφιλής άνθρωπος των σπηλαίων επιστρέφει με τη νέα θεατρική σεζόν στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Αργώ.

Η Θέμις Μαρσέλλου σκηνοθετεί τον Γιάννη Δρακόπουλο σε μια παράσταση που θα συζητηθεί.

Τώρα πια ο Caveman, αυτός ο «καινούριος» σημερινός άντρας, που σε μια προσωπική εξομολόγηση μεταμορφώνεται στο γιο, τον αδελφό, τον σύντροφο, το αγόρι της διπλανής πόρτας, μεγαλώνει, βλέπει τις νέες εποχές που έρχονται διαρκώς και θέτει νέα ερωτήματα!

Δύο λόγια για το έργο

Το «Defending the Caveman» είναι μια κωμωδία που γράφτηκε από τον Αμερικανό ηθοποιό και κωμικό Rob Becker, σχετικά με τις παρεξηγήσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών. Το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι σε σαράντα πέντε χώρες, σε όλο τον κόσμο.

Ο Rob Becker ξεκίνησε την καριέρα του ως ερμηνευτής stand-up comedy και μέρος του show του ήταν ένα κομμάτι για τα προβλήματα επικοινωνίας στις σχέσεις γυναικών και ανδρών, λόγω των διαφορών των δύο φύλων. Μετά τη μεγάλη του επιτυχία, άρχισε να μεγαλώνει το κείμενό του μέχρι που έγραψε έναν μονόλογο ικανό να ανέβει στο Μπρόντγουεϊ, ονομάζοντάς τον: «Υποστηρίζοντας τον Άνθρωπο των Σπηλαίων». Ο Caveman γράφτηκε σε διάστημα τριών χρόνων (1988-1991), κατά τη διάρκεια του οποίου ο Becker έκανε ανεπίσημες σπουδές σε ανθρωπολογία, προϊστορία, ψυχολογία, κοινωνιολογία και μυθολογία.

Συντελεστές

Κείμενο: Rob Becker

Απόδοση-Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου

Ερμηνεύει ο Γιάννης Δρακόπουλος

Πληροφορίες

Θέατρο Αργώ: Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο, τηλ.: 2105201684, argotheater.gr

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Διάρκεια: 90 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 18€ Κανονικό / 16€ Μειωμένο

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/caveman-tou-rob-becker/