Superman: Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του αγαπημένου σούπερ ήρωα

Ο σκηνοθέτης και «αφεντικό» της DC Comics, Τζέιμς Γκαν γνωστοποίησε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας «Superman» στα social media

Ο νέος "Superman" έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Ιουλίου 2025

Με αναρτήσεις στα social media έσπευσε ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν (Guardians of the Galaxy, The Suicide Squad) να ενημερώσει ότι τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Superman ολοκληρώθηκαν. «Ο Θεός να ευλογεί τους ηθοποιούς και το συνεργείο των οποίων η αφοσίωση, η δημιουργικότητα και η σκληρή δουλειά έδωσαν σάρκα και αίμα σε αυτή την ταινία. Ξεκίνησα να φτιάξω μια ταινία για έναν άνθρωπο που είναι καλός σε ένα κόσμο που δεν είναι πάντα τόσο καλός. Και η καλοσύνη, η ευγένεια και η αγάπη που ένιωσα σε καθημερινή βάση στα γυρίσματα με ενέπνευσε και με έσπρωξε μπροστά όταν ένιωθα ότι ήμουν πολύ κουρασμένος για να προχωρήσω», γράφει ο Τζέιμς Γκαν συνοδεύοντας το κείμενό του με μια φωτογραφία μελών του συνεργείου της ταινίας στα γυρίσματα στη χιονισμένη Νορβηγία. «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ήταν τιμή για εμένα. Ο προορισμός ήταν ο Superman αλλά το ταξίδι ήταν γεμάτο γέλια, συναισθήματα, ιδέες και μαγεία που μοιραστήκαμε μαζί. Και για αυτό θα είμαι για πάντα ευγνώμων», προσθέτει.

Τον κορυφαίο σούπερ ήρωα ενσαρκώνει ο Ντέιβιντ Κόρενσουετ ο οποίος διαδέχθηκε τον Χένρι Καβίλ, ενώ τη Λόις Λέιν υποδύεται η Ρέιτσελ Μπρόσναν. Στο ρόλο του Λεξ Λούθορ θα συναντήσουμε τον Νίκολας Χουλτ.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Ιουλίου 2025.