Μιχάλης Ρακιντζής: Μέ νέο τραγούδι στη συναυλία στην Τεχνόπολη

Παρέα με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο εμφανίζεται στην Τεχνόπολη ο Μιχάλης Ρακιντζής στις 18 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Ρακιντζής: Μέ νέο τραγούδι στη συναυλία στην Τεχνόπολη

Ο Μιχάλης Ρακιντζής

2'

Ο Μιχάλης Ρακιντζής υπήρξε πάντα συνεπής απέναντι στην εποχή που τον εμπνέει τόσο πολύ... το καλοκαίρι.

Ο αγαπημένος μας συνθέτης και τραγουδιστής που στην διάρκεια της καριέρας του μας παρέδιδε τις ομορφότερες καλοκαιρινές επιτυχίες για να μας συντροφεύουν στο δικό μας καλοκαιρινό ταξίδι και προορισμό, έρχεται ξανά με το νέο του τραγούδι να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει συναισθηματική μπαλάντα, από αυτές που ο κάθε ένας από εμάς θα τραγουδά κοιτάζοντας το ταίρι του, από αυτές που το πιθανότερο είναι ότι θα τραγουδάμε για πολλά χρόνια και πάλι... και πάλι μαζί με τον Μιχάλη.

Δείτε το Official Music Video του τραγουδιού:

Το εν λόγω τραγούδι είναι και η δυνατή αφορμή της εμφάνισης του Μιχάλη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 18 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Μιχάλης από τώρα προετοιμάζεται για μια από τις πιο δυνατές και πρωτοποριακές του εμφανίσεις, καθώς όλο του το πρόγραμμα, εκτός των αγαπημένων τραγουδιών του (Δικός σου για πάντα, S.A.G.A.P.O, Πουφ, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, Τι σου λείπει, Μωρό μου φάλτσο, και αμέτρητες ακόμη) αλλά και των ταλαντούχων μουσικών του που θα παρευρίσκονται μαζί του στην σκηνή, θα συνοδεύεται και μεταξύ άλλων από ένα οπτικό πρόγραμμα Sing Along, με ΑI (artificial intelligence) videos και motion graphics visuals που θα τον συνοδεύουν σε κάθε του τραγούδι μέσω γιγαντοοθονών και θα αποτελέσει πρωτόγνωρη συναυλιακή εμπειρία, όχι μόνο σε όποιον παρευρεθεί στη βραδιά αυτή αλλά ακόμη και για τον ίδιο.

Στην νοσταλγική βραδιά στην Τεχνόπολη θα συμβάλλει δυναμικά και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τις δικές του χαρακτηριστικές και πολλές επιτυχίες των 90s, καθώς οι δυο τους σκοπεύουν να αναστατώσουν ευχάριστα την χειμωνιάτικη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

info

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:00

Γενική είσοδος: 15€

Πληροφορίες & προπώληση εισιτήριων εδώ: https://www.more.com/music/mixalis-rakintzis-texnopoli-dimou-athinaion/

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

press@athens-technopolis.gr , www.athens-technopolis.gr

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή