Ο Τζέιμς Γκαν επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας «Superman: Legacy»

Ο Τζέιμς Γκαν ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Superman: Legacy»

Ο Τζέιμς Γκαν επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας «Superman: Legacy»
1'

Ο Αμερικανός παραγωγός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης νέας υπερπαραγωγής με πρωταγωνιστή τον Superman.

Ο συνδιευθύνων σύμβουλος των DC Studios με μηνύμα του πριν από λίγες μέρες στο Χ και με φωτογραφία από την πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων στη Νορβηγία, ανακοίνωσε τη λήξη των γυρισμάτων της ταινίας «Superman: Legacy», την πρώτη ταινία στο καινούργιο κινηματογραφικό σύμπαν της DC με τίτλο «Gods & Monsters».

«Ο Θεός να ευλογεί το καστ και το συνεργείο μας, των οποίων η δέσμευση, η δημιουργικότητα και η σκληρή δουλειά υλοποίησαν αυτό το έργο. Ξεκίνησα να κάνω μια ταινία για έναν καλό άνθρωπο σε έναν κόσμο που δεν είναι πάντα τόσο πολύ καλός. Και η καλοσύνη και η αγάπη που συναντώ σε καθημερινή βάση στο σετ με ενέπνευσαν και με ώθησαν προς τα εμπρός όταν ένιωθα υπερβολικά κουρασμένος για να προχωρήσω μόνος μου» έγραψε ο Γκαν.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Ήταν τιμή. Ο προορισμός ήταν ο Σούπερμαν, αλλά το ταξίδι ήταν ο κόπος και το γέλιο και τα συναισθήματα και οι ιδέες και η μαγεία που μοιραστήκαμε μαζί στα γυρίσματα – και γι’ αυτό είμαι για πάντα ευγνώμων» έγραψε ο σκηνοθέτης.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ντέιβιντ Κόρενσουετ και Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, οι οποίοι υποδύονται τους Κλαρκ Κεντ και Λόις Λέιν και οι Νέιθαν Φίλιον, Ιζαμπέλα Μέρσεντ και Έντι Γκαθέγκι, Λεξ Λούθορ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή