«Deadpool & Wolverine»: Νέα ρεκόρ εισπράξεων μετά από δέκα ημέρες προβολών σε όλο τον κόσμο

Η ταινία «Deadpool & Wolverine» συνεχίζει να σπάει τα ταμεία σε όλο τον κόσμο δέκα ημέρες μετά την πρεμιέρα του

«Deadpool & Wolverine»: Νέα ρεκόρ εισπράξεων μετά από δέκα ημέρες προβολών σε όλο τον κόσμο

"Deadpool & Wolverine"

2'

Συνεχίζει την θριαμβευτική του πορεία στο box office το «Deadpool & Wolverine» καθώς έχει περάσει στη δεύτερη εβδομάδα προβολών του σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο η ταινία της Marvel θα ξεπεράσει τα 94 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις στις ΗΠΑ στο τριήμερο από την Παρασκευή έως σήμερα Κυριακή παραμένοντας ασφαλώς στην κορυφαία θέση του αμερικανικού box office με διαφορά. Οι εισπράξεις της Παρασκευής στα 28,3 εκατ. δολάρια φέρνουν τις εκτιμήσεις του τριημέρου να ξεπερνούν τα 94 εκατ. δολάρια και την ταινία να σημειώνει σε δέκα ημέρες από την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, εισπράξεις άνω των 390 εκατ. δολαρίων συνολικά. Το βράδυ, σήμερα Κυριακή θα γνωρίζουμε αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για παγκόσμιες εισπράξεις στα 785-800 εκατ. δολάρια. Αν αυτές επιβεβαιωθούν, το «Deadpool & Wolverine» θα έχει ξεπεράσει τις συνολικές εισπράξεις και των δύο προηγούμενων ταινιών του Deadpool σε δέκα μόλις ημέρες. Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία είχε κάνει παγκόσμιες εισπράξεις στα 782,6 εκατ. δολάρια και η δεύτερη είχε τερματίσει την πορεία της στις αίθουσες με εισπράξεις 734,5 εκατ. δολάρια.

Παράλληλα, η ταινία θα έχει πλασαρισθεί στην τρίτη θέση των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών με σήμανση καταλληλότητας, πίσω από το «Oppenheimer» (975,2 εκατ. δολάρια) και το «Joker (1,06 δις. δολάρια).

Πίσω από το «Deadpool & Wolverine» αυτή την εβδομάδα, βρέθηκε το «Twisters» με εισπράξεις στις ΗΠΑ γύρω στα 22 εκατ. δολάρια και σύνολο στα 194 εκατ. δολάρια. Στη χώρα μας η ταινία δεν κατάφερε να προσελκύσει το κοινό και μετά από ένα μήνα στις αίθουσες έχει κόψει γύρω στα 10.000 εισιτήρια. Στην τρίτη θέση στο αμερικανικό box office φαίνεται να τερματίζει η νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, «Trap» με εκτιμήσεις εισπράξεων στα 15,5 εκατ. δολάρια. Στην τέταρτη και την πέμπτη θέση θα βρεθούν δύο animation. Το «Εγώ, ο απαισιότατος 4» με εισπράξεις 11 εκατ. δολάρια και το «Τα μυαλά που κουβαλάς 2» με εισπράξεις 6,7 εκατ. δολάρια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
17:13ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Όλυμπο