Η Adele διέκοψε συναυλία της για τον τελικό των 100 μέτρων γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Adele διέκοψε τη συναυλία της στο Μόναχο για να δει ζωντανά με τους θαυμαστές της τον τελικό των 100 μέτρων γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 

Η Adele διέκοψε συναυλία της για τον τελικό των 100 μέτρων γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Adele στο Μόναχο

@ twitter
1'

Για χάρη των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι και η Adele σταμάτησε τη συναυλία της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται στο Μόναχο αυτές τις ημέρες για δέκα συναυλίες και κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της χθες, Σάββατο, διέκοψε για λίγο προκειμένου να δει μαζί με τους δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές της δύο κούρσες των 100 μέτρων γυναικών. «Ας διακόψουμε εδώ τη συναυλία για να δούμε τον τελικό των 100 μέτρων γυναικών», είπε η Adele και στη γιγαντοοθόνη πίσω της, στη σκηνή, μεταδόθηκε ζωντανά η κούρσα. Ως γνωστόν, το χρυσό μετάλλιο απέσπασε η Τζούλιεν Αλφρεντ από την Αγία Λουκία προκαλώντας έντονους πανηγυρισμούς στη χώρα της.

Η Adele πραγματοποιεί δέκα συναυλίες στο Μόναχο έως τις 31 Αυγούστου σε ένα pop-up στάδιο που κατασκευάστηκε ειδικά για την περίσταση από 700 εργαζόμενους. Ερμηνεύει τραγούδια από όλους τους δίσκους της αλλά εντύπωση έχει κάνει το γεγονός ότι ανάμεσα σε αυτά δεν υπάρχει κανένα νέο τραγούδι. όμως πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «δεν έχω κανένα σχέδιο να ηχογραφήσω νέα τραγούδια. Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από όλα αυτά και θέλω να κάνω άλλα, δημιουργικά πράγματα. Τουλάχιστον για λίγο», έχει πει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
17:13ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Όλυμπο