Τέιλορ Σουίφτ: 13 εβδομάδες στο Νο1 του Billboard με νέο ρεκόρ

Η Τέιλορ Σουίφτ και το άλμπουμ της «The tortured poets department» συμπλήρωσε 13 εβδομάδες στην κορυφή του Billboard

Τέιλορ Σουίφτ: 13 εβδομάδες στο Νο1 του Billboard με νέο ρεκόρ

Η Τέιλορ Σουίφτ

1'

Επανήλθε στην κορυφή των αμερικανικών charts το τελευταίο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ, «The tortured poets department» κάνοντας 13 τις (μη συνεχόμενες) εβδομάδες του στο Νο 1 του Billboard. Mέχρι τα τέλη του Ιουλίου, το άλμπουμ βρισκόταν επί 12 συνεχείς εβδομάδες στην κορυφή μέχρι που κυκλοφόρησε το άλμπουμ του Eminem, «The death of Slim Shady (Coup de Grace)» και το άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ εκθρονίστηκε για δύο εβδομάδες στην τέταρτη θέση των charts.

Όμως, με πωλήσεις 71.000 αντιτύπων την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε την 1η Αυγούστου, η δημοφιλής Αμερικανίδα επανήλθε στην κορυφή του πίνακα. Η τελευταία φορά που κάποιος καλλιτέχνης βρέθηκε για τουλάχιστον 13 εβδομάδες στο Νο 1 στις ΗΠΑ ήταν το Μάρτιο του 2023 όταν ο Μόργκαν Γουόλεν βρέθηκε για 19 μη συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του Billboard με το «One thing at a time».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι με τις 12 συνεχείς εβδομάδες στο Νο 1, η Τέιλορ Σουίφτ έχει πλέον το ρεκόρ για τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή από γυναίκα καλλιτέχνιδα. Το ρεκόρ κατείχε έως τώρα η Γουίτνεϊ Χιούστον που βρέθηκε για 11 εβδομάδες στο Νο 1 με το «Whitney» του 1987.

Η Billie Eilish βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο Νο 5 του Billboard με το «Hit me hard and soft» και η Charlie XCX επέστρεψε στο top-10 στην ένατη θέση από την 14η που βρισκόταν την προηγούμενη εβδομάδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή