Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τελετή λήξης με τους Air και τους Phoenix

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων την Κυριακή 11 Αυγούστου, θα εμφανισθούν οι Air και οι Phoenix

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τελετή λήξης με τους Air και τους Phoenix

Οι Air

2'

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 πλησιάζει (Κυριακή 11 Αυγούστου) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τον Τομ Κρουζ, που θα πραγματοποιήσει ένα ακόμα παράτολμο εγχείρημα σαν κι αυτά που συνηθίζει στις action ταινίες του, θα εμφανισθούν επίσης ζωντανά δύο από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα της γαλλικής μουσικής σκηνής. Πρόκειται για τους Air και τους Phoenix που εδώ και δεκαετίες κάνουν διεθνή καριέρα. Οι πρώτοι γιορτάζουν αυτή την περίοδο τη συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του μνημειώδους δίσκου τους, «Moon Safari», ενώ οι δεύτεροι έχουν σπάσει τα σύνορα της χώρας τους ήδη από το 2009, όταν κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Wolfgang Amadeus Phoenix» και βραβεύτηκαν με Γκράμι. Τα δύο σχήματα, μάλιστα έπαιξαν πρόσφατα (17 Ιουλίου) μαζί στην οροφή του αεροδρομίου Roissy στο Παρίσι.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σελίν Ντιόν τραγούδησε αφιλοκερδώς στην τελετή έναρξης των Αγώνων, παρά τις φήμες που την ήθελαν να το κάνει με αμοιβή 2 εκατ. δολάρια, ενώ οι Gojira, αμέσως μετά τη μεγαλειώδη εμφάνισή τους στην τελετή, είδαν τα τραγούδια τους να απογειώνονται στις streaming πλατφόρμες σχεδόν κατά 50%, από 1,7 εκατ. ακροατές το μήνα σε 2,7 εκατ. την εβδομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η τελετή λήξης θα είναι συντομότερη από την τελετή έναρξης και θα έχει διάρκεια δύο ώρες. Θα εξελιχθεί, κυρίως, μέσα στο Stade de France και θα διαδραματίζεται σε έναν φουτουριστικό κόσμο όπου «οι Αγώνες θα έχουν εκλείψει». Όπως και στην τελετή έναρξης, υπεύθυνος θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Τομά Ζολί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή