«Οι Ναυαγοί» έρχονται στους κινηματογράφους τον Δεκαπενταύγουστο

Μάχη για την επιβίωση για ένα ζευγάρι καθηλωμένο σε έρημο νησί στην ταινία «Οι Ναυαγοί» του Τομά Μπιντεγκέν

Σκηνή από την ταινία "Οι Ναυαγοί"

Βασισμένο στο γαλλόφωνο μυθιστόρημα «Soudain Seuls», η ταινία «Οι Ναυαγοί», ακολουθεί ένα ζευγάρι που πρέπει να παλέψει για την επιβίωση του, αφού αποκλειστεί σε ένα νησί που υποτίθεται ότι ήταν το ταξίδι των ονείρων τους.

Σε σκηνοθεσία Thomas Bidegain (σεναριογράφος των ταινιών Σώμα με Σώμα, Ο Προφήτης, Οι Αδερφοί Σίστερς), με τους Mélanie Thierry (Το Θεώρημα Μηδέν, Μαργκερίτ Ντυράς: Η Οδύνη) & Gilles Lellouche (Αγάπα με αν τολμάς, Μικρά Αθώα Ψέματα).

Η υπόθεση

Ο Βενσάν (Gilles Lellouche) και η Λόρα (Melanie Thierry) είναι ένα παθιασμένο αλλά ασταθές ζευγάρι που ξεκινά μια περιπέτεια ιστιοπλοΐας σε όλο τον κόσμο, για να δώσουν στη σχέση τους μια νέα ευκαιρία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, αποφασίζουν να εξερευνήσουν ένα τεράστιο έρημο νησί που ανακαλύπτουν στα ανοιχτά της Χιλής. Εν όψει μιας σφοδρής καταιγίδας, βρίσκουν καταφύγιο σε έναν εγκαταλελειμμένο φαλαινοθηρικό σταθμό για τη νύχτα, αλλά ξυπνούν το επόμενο πρωί και διαπιστώνουν ότι η βάρκα τους έχει εξαφανιστεί. Καθηλωμένοι σε ένα εχθρικό περιβάλλον χωρίς μέσα επικοινωνίας, λιγοστές προμήθειες και με τον βαρύ χειμώνα να καραδοκεί, πρέπει να συνεργαστούν σε μια μάχη ζωής και θανάτου για επιβίωση, που θα προκαλέσει τα συναισθήματά τους και θα αλλάξει για πάντα τη σχέση τους.

Ο Thomas Bidegain είναι Γάλλος σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ο οποίος το 2009 συμμετείχε στο σενάριο της ταινίας «A prophet» του Jacques Audiard, με πρωταγωνιστές τους Tahar Rahim και Niels Arestrup, η οποία έτυχε εξαιρετικής υποδοχής από τους κριτικούς. Μεταξύ άλλων βραβείων, κέρδισε το Σεζάρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Ο Bidegain συνεργάστηκε στη συνέχεια με τον σκηνοθέτη στα «Rust and bone», «Dheepan» και «The Sisters Brothers». Το 2015 σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία, «Les Cowboys».

Δείτε το trailer της ταινίας:

Στις 15 Αυγούστου στους κινηματογράφους

Από την Spentzos Films

https://spentzosfilm.gr/