Η ζωή του Superman, Κρίστοφερ Ριβ σε ντοκιμαντέρ - Δείτε το τρέιλερ

Σύντομα στους κινηματογράφους το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Superman, Κρίστοφερ Ριβ

Η ζωή του Superman, Κρίστοφερ Ριβ σε ντοκιμαντέρ - Δείτε το τρέιλερ

Ο Κρίστοφερ Ριβ ως Superman

2'

Το γύρο του διαδικτύου έκανε το επίσημο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Super/Man: The Christopher Reeve Story».

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη συγκλονιστική ζωή και το έργο του θρυλικού ηθοποιού που ταυτίστηκε με το ρόλο του Σούπερμαν όσο κανείς άλλος, του Κρίστοφερ Ριβ. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ian Bonhôte και Peter Ettedgui οι οποίοι αφηγούνται τη συγκινητική ιστορία του αείμνηστου ηθοποιού που η ζωή του άλλαξε μέσα «σε μια στιγμή».

Σε ηλικία 42 ετών

Ως γνωστόν, τον Μάιο του 1995, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στον οποίο συμμετείχε, το άλογο του Κρίστοφερ Ριβ τον εκτίναξε με αποτέλεσμα εκείνος να προσγειωθεί με το κεφάλι και να μείνει τετραπληγικός σε ηλικία 42 ετών.

Μέσα από οικογενειακά βίντεο που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και νέες συνεντεύξεις των παιδιών του και ηθοποιών που τον γνώρισαν, το ντοκιμαντέρ περιγράφει το έργο του Ριβ αμέσως μετά το ατύχημα το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για χιλιάδες θαυμαστές του.

Υπήρξε ακτιβιστής και υπέρμαχος της έρευνας για την κάκωση του νωτιαίου μυελού, ιδρύοντας το Ίδρυμα Christopher & Dana Reeve. Ο θάνατός του επήλθε το 2004 από καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

Πρόσωπο κλειδί στο ντοκιμαντέρ είναι ο αείμνηστος Ρόμπιν Γουίλιαμς με τον οποίο έγιναν στενοί φίλοι το 1973, όταν σπούδαζαν μαζί στο Juilliard School της Νέας Υόρκης.

«Ήρωας», σύμφωνα με τον Ριβ «είναι ένα συνηθισμένος άνθρωπος που βρίσκει τη δύναμη να επιμείνει και να αντέξει παρά τα συντριπτικά εμπόδια».

Το ντοκιμαντέρ «Super/Man: The Christopher Reeve Story»θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου, με επιπλέον προβολές την ημέρα των γενεθλίων του αείμνηστου ηθοποιού, στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
12:16ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ζαχάρω