Oasis: Η επανασύνδεση είναι γεγονός - Οι σταθμοί της περιοδείας

Οι Oasis ανακοίνωσαν τους σταθμούς της περιοδείας της επανασύνδεσής τους 

Oasis: Η επανασύνδεση είναι γεγονός - Οι σταθμοί της περιοδείας
2'

«Τα όπλα σιώπησαν. Τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν. Η μεγάλη αναμονή τελείωσε. Ελάτε να το δείτε. Δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση». Με αυτό το μήνυμα οι Oasis επιβεβαίωσαν το πρωΐ της Τρίτης την επανασύνδεση του συγκροτήματος για ζωντανές εμφανίσεις το καλοκαίρι του 2025 μετά από 15 χρόνια. Τα αδέλφια Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ κατάφεραν να αφήσουν στην άκρη τις χαοτικές διαφορές τους και να βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα των εκατομμυρίων θαυμαστών τους.

Το επόμενο καλοκαίρι, λοιπόν, οι Oasis θα εμφανισθούν στο Κάρντιφ (4-5/7), στο Μάντσεστερ (11-12-19-20/7), στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου (25-26/7 και 2-3/8), στο Εδιμβούργο (8-9/8) και στο Δουβλίνο (16-17/8). Αυτές θα είναι οι μοναδικές ευρωπαϊκές εμφανίσεις τους στην Ευρώπη του χρόνου και οι διαπραγματεύσεις συνχίονται για συναυλίες εκτός Ευρώπης το επόμενο έτος.

Τα εισιτήρια για τις συγκεκριμένες συναυλίες θα είναι διαθέσιμα από τις 11 το πρωΐ του Σαββάτου 31 Αυγούστου και όπως είναι φυσικό, αναμένεται «να πέσει το Ιντερνετ» από το τσουνάμι της ζήτησης. Εισιτήρια για τις συναυλίες στην Αγγλία θα βρείτε στα ticketmaster.co.uk, gigsandtours.com και seetickets.com, ενώ για τις εμφανίσεις στο Δουβλίνο τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο ticketmaster.ie. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει έως 4 εισιτήρια για μία συναυλία.

Απομένει να δούμε αν μέχρι να ανέβουν στη σκηνή ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ θα κρατήσουν θαμμένο το τσεκούρι του πολέμου ή αν θα τα τινάξουν όλα στον αέρα με επικούς καυγάδες σαν αυτούς που έστηναν με την παραμικρή αφορμή στο παρελθόν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή