Ικέτιδες: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για Λυκαβηττό και Ηρώδειο - Άνοιξε η προπώληση

Ελάχιστα εισιτήρια απομένουν για τις παραστάσεις σε Λυκαβηττό και Ηρώδειο
@pskafidas.com

Η εμβληματική τραγωδία του Αισχύλου, που παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις παραστάσεις της.

Ελάχιστα εισιτήρια απομένουν για τις παραστάσεις σε Λυκαβηττό (31/8) και Ηρώδειο (12/9), ενώ η προπώληση για τις υπόλοιπες στάσεις της περιοδείας στην Αθήνα έχει ήδη ανοίξει: Παπάγου 1-2/9, Βεάκειο 3/9, Θέατρο Πέτρας 4/9, Λαύριο 6/9, Ηλιούπολη 8-9/9, Νίκαια 10/9, Θέατρο Βράχων 13/9, Βριλήσσια 14/9, Χαλάνδρι 18/9.

Να σημειωθεί ότι αποκλειστικά στις παραστάσεις του Λυκαβηττού και του Ηρωδείου ο Χορός είναι 50 μελής, στον οποίο περιλαμβάνονται και χορωδοί από το γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES με σολίστ τη Μαρίνα Σάττι.

Δείτε μοναδικές εικόνες από την παρουσίαση της παράστασης στο αργολικό θέατρο και προμηθευτείτε εδώ https://www.more.com/theater/iketides-tou-aisxylou/ τα τελευταία εισιτήρια για το Λυκαβηττό και το Ηρώδειο και εδώ https://www.more.com/theater/iketides-tou-aisxylou-periodeia-1 για τις υπόλοιπες παραστάσεις στην Αθήνα.