String Demons: Zωντανά στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

Το ντουέτο των String Demons εμφανίζεται ζωντανά στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι

String Demons: Zωντανά στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

Οι String Demons

1'

Οι String Demons, το τόσο χαρακτηριστικό ντουέτο εγχόρδων που έχει ξεχωρίσει με τις μουσικές του προτάσεις αλλά και τα εκρηκτικά του live, έρχεται το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, σε μία εμφάνιση όπου θα παρουσιάσουν κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ Τheãtrika, κομμάτια κλασικής μουσικής αλλά και ροκ, παραδοσιακά, δικά τους τραγούδια και διασκευές που έχουν αγαπηθεί, μεγάλους Έλληνες συνθέτες αλλά και πολλά απρόβλεπτα που μόνο αυτοί τολμούν να παίξουν με ένα βιολί και ένα τσέλο.

Το μοναδικό στο είδος του είδος του, ντουέτο εγχόρδων που αποτελείται από τα αδέρφια Λυδία και Κωνσταντίνος Μπουντούνης, συμπρωταγωνίστησε με την Ελένη Ράντου τις δύο τελευταίες θεατρικές σεζόν, στη μεγάλη επιτυχία "Το Πάρτυ της Ζωής μου" ενώ ακούραστοι συμμετείχαν και στην εξίσου πετυχημένη παιδική παράσταση "Ραπουνζέλ Χωρίς Παραμύθι" του Ηλία Καρελλά, συνθέτοντας τη μουσική και τα τραγούδια. Τις δύο παραστάσεις έχουν παρακολουθήσει πάνω από 170.000 θεατές.

Η συναυλία γίνεται για τα 19 χρόνια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης “Πάνος & Χρυσηίδα βοήθεια στα παιδιά” με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων της.

H μη κερδοσκοπική οργάνωση “Πάνος & Χρυσηίδα βοήθεια στα παιδιά” εκτός από τις δωρεές φίλων, καταφέρνει να εκπληρώνει τους στόχους της, -δηλ. να παρέχει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, εκπαίδευσης, βίας ή εγκατάλειψης- , οργανώνοντας κυρίως μουσικές εκδηλώσεις. www.PanosAndCressida4Life.org

Είσοδος ελεύθερη

Ωρα: 21:00

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς,

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή