Oasis: Προστέθηκαν νέες ημερομηνίες στην περιοδεία επανασύνδεσής τους

Οι Oasis πρόσθεσαν ακόμα τρεις ημερομηνίες στην περιοδεία της επανασύνδεσής τους λόγω αυξημένης ζήτησης του κοινού

Οι Oasis

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, τρεις ακόμα εμφανίσεις προστέθηκαν στην περιοδεία των Oasis λόγω ιδιαίτερα μεγάλης ζήτησης από το κοινό. Το βρετανικό συγκρότημα που ανακοίνωσε την επανασύνδεσή του για συναυλίες το καλοκαίρι πρόσθεσε από μία ακόμα εμφάνιση σε Μάντσεστερ, Λονδίνο και Εδιμβούργο οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 16/7, 30/7 και 12/8 αντίστοιχα. Έτσι το σύνολο των ημερομηνιών της περιοδείας των Oasis που έχει ανακοινωθεί έως τώρα έχει ως εξής: Κάρντιφ (4-5/7), Μάντσεστερ (11, 12, 16, 19, 20/7), Λονδίνο (25, 26, 30/7 και 2-3/8), Εδιμβούργο (8, 9, 12/8) και Δουβλίνο (16-17/8).

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά το Σάββατο 31 Αυγούστου και οι συναυλίες αναμένεται να γίνουν sold out σε ελάχιστα λεπτά.

Εντωμεταξύ, ο ξένος Τύπος φέρνει στην επικαιρότητα μια ανάρτηση του Λίαμ Γκάλαχερ σε ανύποπτο χρόνο στο X, τον περασμένο Απρίλιο, στην οποία απαντάει σε ερώτηση θαυμαστή των Oasis για το πότε θα ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις της νέας δισκογραφικής δουλειάς τους. Ο Λίαμ απάντησε ότι αυτές θα ξεκινήσουν τον προσεχή Νοέμβριο.