Αντζελίνα Τζολί: Αποθεώθηκε ως Μαρία Κάλλας στο Φεστιβάλ Βενετίας

Μετά την προβολή της ταινίας, για την οποία η Αντζελίνα Τζολί ήρθε και στην Ελλάδα, το κοινό έδωσε ένα δυνατό χειροκρότημα στην ηθοποιό, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη

Αντζελίνα Τζολί
Associated Press
1'

Διθυραμβικές ήταν οι κριτικές που απέσπασε στο Φεστιβάλ Βενετίας η Αντζελίνα Τζολί για τη νέα της ταινία «Maria», στην οποία ενσαρκώνει τη Μαρία Κάλλας.

Μετά την προβολή της ταινίας, για την οποία η Αντζελίνα Τζολί ήρθε και στην Ελλάδα, το κοινό έδωσε ένα δυνατό χειροκρότημα στην ηθοποιό, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη.

Μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί, μιλώντας στο Associated Press, ανέφερε: «Νιώθω απίστευτα τυχερή που γνώρισα με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο αυτή τη γυναίκα. Μπορώ να πω ότι μπόρεσα να μπω για λίγο στον πυρήνα της. Πραγματικά, νοιάζομαι βαθιά γι' αυτήν. Νομίζω ότι θα την έχω στην καρδιά μου, σαν μία φίλη από άλλη ζωή».

Η Αντζελίνα Τζολί έκανε φωνητικά για σχεδόν επτά μήνες για να προετοιμαστεί για τον ρόλο της ντίβας της όπερας. Τα τραγούδια στην ταινία είναι μία μίξη της φωνής διάσημης ηθοποιού και της πραγματικής φωνής της Μαρίας Κάλλας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή