«Tuner»: Ο Ντάστιν Χόφμαν και ο Λίο Γούνταλ ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο αστυνομικό θρίλερ

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ κινηματογραφιστής Ντάνιελ Ρόερ
Αρχείου - AP

O βραβευμένος με Όσκαρ Ντάστιν Χόφμαν (Dustin Hoffman) και ο πρωταγωνιστής της σειράς «One Day» Λίο Γούνταλ (Leo Woodall) θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το νέο αστυνομικό θρίλερ, «Tuner».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ κινηματογραφιστής Ντάνιελ Ρόερ (Daniel Roher) σε σενάριο που έγραψε ο ίδιος με τον Ρόμπερτ Ράμσεϊ (Robert Ramsey).

Αφηγείται την ιστορία ενός ταλαντούχου τεχνικού πιάνων, του οποίου η ζωή ανατρέπεται όταν ανακαλύπτει ότι οι εξαιρετικές δεξιότητές του στο χόρδισμα του οργάνου μπορούν εξίσου να εφαρμοστούν και στο άνοιγμα ενός χρηματοκιβωτίου.

Η Τζόαν Σέλαρ (JoAnne Sellar) και η Λίλα Γιακούμπ (Lila Yacoub) αναλαμβάνουν την παραγωγή με την Elevation Pictures η οποία θα κυκλοφορήσει την ταινία στον Καναδά να είναι συμπαραγωγός.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ και επτά φορές υποψήφιος, Χόφμαν είναι μέρος του καστ αστέρων της πολυαναμενόμενης ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Megalopolis». Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Lionsgate, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το Deadline, τα γυρίσματα του «Tuner», θα ξεκινήσουν στο Τορόντο τον Οκτώβριο.

*Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις