Oasis: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις συναυλίες τους

Εκατομμύρια θαυμαστές των Oasis ήταν στην αναμονή για να αγοράσουν διαδικτυακά εισιτήρια

Oasis: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις συναυλίες τους
2'

Στην αναμονή είναι εδώ και ώρες εκατομμύρια θαυμαστές των Oasis, οι οποίοι στήθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου μπροστά από τους υπολογιστές τους για να αγοράσουν ένα εισιτήριο, προκειμένου να δουν από κοντά το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Εκατομμύρια θαυμαστές των Oasis ήταν στην αναμονή για να αγοράσουν διαδικτυακά εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη επανένωση του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος σε μια περιοδεία την επόμενη χρονιά, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που απογοητεύτηκαν, καθώς πολλές ιστοσελίδες για την αγορά των εισιτηρίων ήταν απρόσιτες.

Η φρενίτιδα για την αγορά εισιτηρίων ακολουθεί την ανακοίνωση την Τρίτη ότι οι αδελφοί Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ έδωσαν τέλος στην 15ετή διαμάχη τους και θα συνυπάρξουν στη σκηνή μετά τα χρόνια του 1990 για τις ανάγκες της περιοδείας.

Τα εισιτήρια για 15 συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο τον ερχόμενο Ιούλιο και Αύγουστο – απ’ όπου θα ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία – πουλήθηκαν όλα από τις 9 πμ τοπική ώρα που ξεκίνησε η διάθεσή τους.

Ωστόσο, οι θαυμαστές του συγκροτήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφεραν ότι δυσκολεύτηκαν να μπουν στις ιστοσελίδες για τα εισιτήρια, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες περίμεναν επί ώρες μπροστά από παγωμένες οθόνες ή δεν κατάφεραν ποτέ να μπουν στις ιστοσελίδες πώλησης.

Το συγκρότημα που έχει κυκλοφορήσει επιτυχίες όπως τα “Wonderwall”, “Don’t Look Back In Anger” και “Champagne Supernova” θα πραγματοποιήσει 17 συναυλίες στο Κάρντιφ, το Μάντσεστερ, το Λονδίνο, το Εδιμβούργο και το Δουβλίνο.

Τα εισιτήρια για τις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν από περίπου 75 στερλίνες (περί τα 89 ευρώ) και φθάνουν στις 150 περίπου (178 ευρώ) για μια θέση μέσα στο γήπεδο μπροστά από τη σκηνή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή