Τάνια Τσανακλίδου για Δάνη Κατρανίδη: «Καληνύχτα καλέ μου φίλε, με φροντίσατε σαν παιδί με τη Μίρκα»

Η Τάνια Τσανακλίδου αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δάνη Κατρανίδη 

Τάνια Τσανακλίδου για Δάνη Κατρανίδη: «Καληνύχτα καλέ μου φίλε, με φροντίσατε σαν παιδί με τη Μίρκα»
1'

Συγκινεί το αντίο της Τάνιας Τσανακλίδου στον Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός με μία φωτογραφία τους από τα παλιά, κάνοντας αναδρομή στην περίοδο που ο ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένος με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου και της στάθηκαν σαν οικογένεια, αποχαιρέτησε τον φίλο της, με τον οποίο, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της γνωρίστηκαν στο ξεκίνημα της καριέρας της.

«Aγαπημένε μου φίλε.
Το καλοκαίρι του 73 αγοράσαμε μαζί ένα λαχείο στην παραλία της Καβάλας. Κερδίσαμε 8000 δραχμές, από 4000 ο καθένας. Με αυτά τα λεφτά για ξεκίνημα, κατέβηκα στην Αθήνα με το λευκό σκαραβαίο που είχατε τότε με την αγαπημένη μας Μίρκα. Βρήκα σπίτι στην Αλκέτου, απέναντι από το δικό σας. Με φροντίσατε σαν παιδί σας, πανέμορφα παιδιά κι εσείς τότε. Εκείνο τον καιρό ήσασταν η οικογένειά μου. Τα χρόνια κύλησαν, χαθήκαμε τον τελευταίο καιρό, μα ποτέ δεν σας «έχασα».
Τώρα πρέπει να σου πω Αντίο. Θα είσαι όμως πάντα στην καρδιά μου, κομμάτι απ’τη ζωή μου, εκείνων των συναρπαστικών χρόνων, με το γέλιο σου, τα άγρια σου πειράγματα και το χιούμορ σου.
Για το ταλέντο σου θα μιλήσουν άλλοι. Εγώ θέλω να σ’ αποχαιρετήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπήρξες με τόση καλωσύνη σαν αδερφός μου.
Καληνύχτα καλέ μου φίλε. Μακραίνει πολύ ο κατάλογος των απωλειών.» γράφει η Τάνια Τσανακλίδου.

https://www.instagram.com/p/C_Z4YTqI7iO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή