James: Συναυλία έκπληξη στην πλατεία Συντάγματος

Οι James έκαναν μια μίνι έκληξη στους θαυμαστές τους χθες Τετάρτη παίζοντας ζωντανά στην πλατεία Συντάγματος

Ο Τιμ Μπουθ των James

Ξάφνιασαν τους περαστικούς της πλατείας Συντάγματος χθες Τετάρτη οι James όταν απροειδοποίητα έκαναν μια μίνι συναυλία στην κεντρική πλατεία της Αθήνας. Ως γνωστόν, οι James πραγματοποίησαν μια συναυλία προχθές Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο Γης) και σήμερα Πέμπτη εμφανίζονται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Χθες Τετάρτη, μια ημέρα πριν την επίσημη συναυλία τους στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, έστησαν μια pop-up mini συναυλία στο κέντρο της πόλης, για μια διαφορετική γνωριμία με το Αθηναϊκό κοινό.

Το event δεν είχε ανακοινωθεί, ξαφνιάζοντας ευχάριστα Αθηναίους και επισκέπτες. Ο Δήμος Αθηναίων ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του συγκροτήματος, παραχωρώντας την πλατεία Συντάγματος για να πραγματοποιηθεί αυτή η έκπληξη για τους θαυμαστές τους.

Σήμερα Πέμπτη οι James εμφανίζονται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού και οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30. Οι James θα βρίσκονται στη σκηνή στις 21.30.

Η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και για επιβίβαση/αποβίβαση ταξί.

O Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου.

Μετά το πέρας της συναυλίας, τo shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο. Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι.

Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στο https://bit.ly/athjames2024 και στο ταμείο του θεάτρου.