Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη

Ετοιμάζεται η «Συμμορία των 14», συνέχεια της τριλογίας του Στίβεν Σόντερμπεργκ από τη δεκαετία του 2000, με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ 

@ EPA/ETTORE FERRARI
1'

Προφανώς και τους άρεσε η συνεργασία τους στο «Wolfs» που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Φεστιβάλ Βενετίας και ετοιμάζονται να συναντηθούν εκ νέου στη μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αναμένεται να συμμετέχουν στη «Συμμορία των 14», τη συνέχεια των ταινιών του Στίβεν Σόντερμπεργκ γύρω από μια ομάδα ληστών που ετοιμάζεται για το μεγάλο κόλπο στο Λας Βέγκας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εντουαρντ Μπέργκερ (Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο) αναμένεται να σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ οι δύο μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ βρίσκονται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι στη νέα ταινία αναμένεται να συμμετέχουν και τα γνωστά μέλη της «Συμμορίας», Ματ Ντέιμον και Κέισι Αφλεκ.

Τη δημιουργία της ταινίας είχε προαναγγείλει πέρυσι ο Τζορτζ Κλούνεϊ όταν σε συνέντευξή του λέγοντας ότι «έχουμε ένα πραγματικά καλό σενάριο για μια ακόμα “Συμμορία” και μάλλον θα το γυρίσουμε. Είναι πραγματικά καλό σενάριο αλλά δεν θα ήθελα να ονομάσουμε την ταινία “Συμμορία των 14”».

Θυμίζουμε ότι στη δεκαετία του 2000 ο Στίβεν Σόντερμπεργκ είχε γυρίσει την τριλογία της «Συμμορίας» («Η συμμορία των 11» το 2001, «Η συμμορία των 12» το 2004 και η «Συμμορία των 13» το 2007), ενώ το 2018 είχε κάνει πρεμιέρα η «Συμμορία των 8» με τις Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Ριάνα κ.α. σε σκηνοθεσία Γκάρι Ρος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή