Ο Curtis Harding εμφανίζεται ζωντανά στο Floyd Live Music Venue

Μια από τις σπουδαιότερες μαύρες φωνές των τελευταίων χρόνων, ο Curtis Harding εμφανίζεται ζωντανά στο Floyd Live Music Venue

Ο Curtis Harding εμφανίζεται ζωντανά στο Floyd Live Music Venue

Ο Curtis Harding

2'

O Curtis Harding έρχεται την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου για ένα ξεχωριστό live show στο Floyd Live Music Venue.

Μια από τις σπουδαιότερες μαύρες φωνές των τελευταίων χρόνων σε μια βραδιά όπου η soul, η R&B και το hip-hop συναντούν ιδανικά το rock και την ψυχεδέλεια.

Το 2014, το ντεμπούτο του «Soul Power» μας αποκάλυψε μια νέα δύναμη. Το 2017, το «Face Your Fear» τον οδηγεί σε νέα απολαυστικά ύψη και σε περιοδείες μαζί με Jack White και Lenny Kravitz και συμμετοχή σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ.

Στα τέλη του 2021, έρχεται το «If Words Were Flowers», ακόμα ένας σπουδαίος δίσκος, ο πιο συναρπαστικός της έως τώρα πορείας του.

Σε εκκλησίες και κέντρα αστέγων

«Εκτέθηκε» στη μουσική από πολύ μικρός, καθώς ολόκληρη η οικογένεια ακολουθούσε τη μητέρα του στις περιοδείες της ως gospel τραγουδίστρια. Έπαιζε σε εκκλησίες και κέντρα αστέγων, με τον νεαρό Curtis να την συνοδεύει από τα 15 του στη σκηνή.

Στις αρχές των 00s, τραγούδησε -ή πιο σωστά ράπαρε - σε δίσκους του CeeLo Green (γνωστού από τους Gnarls Barkley). Περιόδευσε μαζί του ενώ συνέθεσαν μαζί το «Grand Canyon» το 2010 για το δίσκο «The Lady Killer».

Την ίδια εποχή (2009) ίδρυσε μαζί με μέλη των Black Lips μια R&B/garage rock μπάντα, τους Night Sun, δείγμα του πολυσυλλεκτικού γούστου του στην μουσική.

Ο ίδιος ονομάζει τον ήχο του ως «slop 'n' soul», το πάντρεμα της soul με τα blues, gospel, psychedelia, R&B και rock. Η λέξη «slop» συμβολίζει την κουλτούρα του Νότου, ήταν το φαγητό που τάιζαν τα γουρούνια στις φάρμες που μεγάλωσε.

«Η μητέρα μου έλεγε πάντα, να μου προσφέρεις λουλούδια όσο είμαι εδώ. Αυτό παραμένει μέσα μου. Να δίνω αγάπη και εκτίμηση σε ανθρώπους που αγαπώ πριν είναι αργά. Αυτό είναι και τα τραγούδια μου, προσφέρω λουλούδια προς όλους», όπως αναφέρει.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται για περιορισμένο αριθμό.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 2117700000

Online: more.com / Floyd.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή