«Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης»: Οδεύει για μεγάλο ρεκόρ στο box office

Οι εκτιμήσεις θέλουν το «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» του Τιμ Μπάρτον να ξεπερνά τα 100 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις στο box office των ΗΠΑ στην πρεμιέρα του 

Ο Τιμ Μπάρτον και το καστ του "Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης"

Για μεγάλο ρεκόρ ετοιμάζεται ο «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» του Τιμ Μπάρτον καθώς οι προβλέψεις για τις εισπράξεις της πρεμιέρας της ταινίας στις ΗΠΑ το φέρνουν να σπάει το φράγμα των 100 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο η ταινία έκανε εισπράξεις 41,5 εκατ. δολάρια την Παρασκευή και 13 εκατ. δολάρια στα previews της Πέμπτης στις ΗΠΑ. Πλέον το στούντιο παραγωγής, Warner «βλέπει» τις εισπράξεις του τετραημέρου να κλείνουν στα 97 εκατ. δολάρια αλλά οι προβλέψεις των άλλων στούντιο ανεβάζουν την εκτίμηση στα 102 εκατ. δολάρια κρίνοντας από την προπώληση των εισιτηρίων.

Αν επαληθευτούν οι προβλέψεις, ο «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» θα κάνει το καλύτερο άνοιγμα Σεπτεμβρίου όλων των εποχών μετά το θρίλερ «Το Αυτό» που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2017 με εισπράξεις 123 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή ο προϋπολογισμός της ταινίας του Τιμ Μπάρτον έφτασε τα 100 εκατ. δολάρια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένα άλλο μεγάλο στούντιο δεν προγραμμάτισε να κάνει πρεμιέρα σε μεγάλη ταινία του απέναντι στο «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» ο οποίος απλώθηκε σε 4.575 αίθουσες σε όλη τη χώρα.

Ο «Σκαθαροζούμης» του 1988 έκανε εισπράξεις 74 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ που θεωρείται μεγάλη επιτυχία.