Πάμελα Αντερσον: «Υποτίμησα κι εγώ τον εαυτό μου όλα αυτά τα χρόνια»

Η Πάμελα Αντερσον πρωταγωνιστεί στην ταινία «The last showgirl» της Τζία Κόπολα που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Η Πάμελα Αντερσον

@ EPA/EDUARDO LIMA

«Υποτίμησα κι εγώ τον εαυτό μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά αυτή η ταινία ήρθε την κατάλληλη στιγμή», λέει η Πάμελα Αντερσον σε συνέντευξή της στο Variety με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας της, «The last showgirl» της Τζία Κόπολα στο Φεστιβάλ του Τορόντο (5-15/9). Η Αντερσον υποδύεται σε αυτή την ταινία μια χορεύτρια που προσπαθεί να μην χάσει τη δουλειά της στο Λας Βέγκας καθώς αντιμετωπίζει πλέον το προχωρημένο της ηλικίας της για το συγκεκριμένο επάγγελμα αλλά και τις αλλαγές στις προτιμήσεις των επισκεπτών της πόλης. «Τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν και όλα μου φαίνονται σουρεαλιστικά. Φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω ένα πρωΐ και όλα αυτά δεν θα είναι πραγματικότητα», πρόσθεσε.

Η σκηνοθέτρια Τζία Κόπολα μίλησε για την επιλογή της να δώσει το ρόλο στην Πάμελα Αντερσον λέγοντας ότι «την είδα σε μια φωτογραφία της όταν πέρυσι προωθούσε το ντοκιμαντέρ της “Pamela, a love story” και αναρωτήθηκα “τι να έχει απογίνει αυτή;”. Δεν ήξερα πολλά για εκείνη τότε αλλά ο ξάδελφός μου, μου είπε “ξέρω ποια είναι η Σέλι που ψάχνεις για την ταινία σου. Είναι η Πάμελα. Δες το ντοκιμαντέρ της”. Το είδα και συνειδητοποίησα ότι καμία άλλη δεν θα μπορούσε να είναι η Σέλι. Έπρεπε να την βρω», είπε η Τζία Κόπολα η οποία θυμήθηκε ότι αρχικά ο μάνατζερ της Πάμελα Αντερσον απέρριψε αμέσως την πρόταση για την ταινία αλλά βρήκε τρόπο να εντοπίσει τον γιο της, Μπράντον και το σενάριο να φτάσει στα χέρια της. «Την πρώτη φορά που την άκουσα να διαβάζει τις ατάκες της ήταν όπως ακριβώς το φανταζόμουν», είπε η σεναριογράφος της ταινίας, Κέιτ Γκέρστεν.

«Είναι μια καλή κατάσταση όταν δεν έχεις τίποτα να περιμένεις. Μπορείς τότε να κάνεις την έκπληξη μόλις με μία ατάκα», συμπλήρωσε η Πάμελα Αντερσον.