Ο Δημήτρης Πουλικάκος εξομολογείται: «Έκανα φυλακή για τη δήθεν δολοφονία της συζύγου μου»

Ο γνωστός ροκ τραγουδιστής προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση.
EUROKINISSI, φωτογραφία αρχείου.

Ο γνωστός ροκ τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός, Δημήτρης Πουλικάκος, μίλησε για την πολιτική, την τέχνη, ενώ, αναφέρθηκε στις ψευδείς κατηγορίες εναντίον του, όταν κατηγορήθηκε για την δήθεν δολοφονία της πρώην συζύγου του, σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News.

«Με τον Χατζιδάκι δεν κάναμε κολλητή παρέα, αλλά τον ήξερα και με ήξερε. Είχαμε καλή σχέση και είχα δουλέψει και στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ. Τότε, είχα κάνει έξι μήνες φυλακή, προφυλακισμένος για τη δήθεν δολοφονία της πρώην συζύγου μου. Άλλη ιστορία για αγρίους», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Πουλικάκος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Είχε η “Βραδινή” τίτλο: “Από τον Κορυδαλλό κατευθείαν στο Τρίτο”. Γιατί να κινηθώ νομικά εναντίον τους; Δέκα χρόνια δεν μου έφταναν που με διέσυραν; Είχα λεφτά να πληρώνω δικηγόρους; Με έγραφαν αυτοί, τους έγραφα κι εγώ.

Έχω ωραίους τίτλους μαζεμένους. “Στο σκαμνί για φόνο ο Πουλικάκος” με τεράστια γράμματα. Η “Ελεύθερη Ώρα” είχε κυκλοφορήσει για πάρτη μου. Τα δύο πρώτα φύλλα μόνο για μένα έλεγαν. Τι έχουν δει τα ματάκια μου, είμαι και 82 ετών», περιέγραψε στη συνέχεια ο καλλιτέχνης.

«Με τον χρόνο δεν έχω πρόβλημα. Μέχρι στιγμής, so far so good, που λέμε και στο χωριό μου. Έχουμε κάποια προβληματάκια αλλά εντάξει, γκρινιάζουμε αλλά δεν παραπονιόμαστε», παραδέχθηκε ο Δημήτρης Πουλικάκος σε άλλο σημείο της συνέντευξης.