Νέο τρέιλερ για το «Joker: Τρέλα για δύο» - Πότε κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας

Νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε για το «Joker: Τρέλα για δύο» που έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους

Νέο τρέιλερ για το «Joker: Τρέλα για δύο» - Πότε κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας

"Joker: Τρέλα για δύο" με τον Χοακίν Φίνιξ και τη Lady Gaga

1'

Είκοσι πέντε μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Joker: Τρέλα για δύο» στις κινηματογραφικές αίθουσες και το πιο πρόσφατο τρέιλερ της ταινίας έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο.

Το σίκουελ του φιλμ «Joker» μόλις έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και έλαβε διχασμένες κριτικές. Σύμφωνα με τη σύνοψη, τα γεγονότα της ταινίας εκτυλίσσονται δύο χρόνια μετά από εκείνα της πρώτης. Ο Αρθουρ Φλεκ βρίσκεται πλέον έγκλειστος σε ίδρυμα όπου ερωτεύεται με την μουσικοθεραπεύτρια Αρλίν Λι Κινζέλ. Εντωμεταξύ, οι θαυμαστές του Τζόκερ προσπαθούν να ξεκινήσουν ένα κίνημα με αίτημα την ελευθερία του.

Δείτε το τρέιλερ:

Πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Arthur Fleck/Joker που του χάρισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του 2019. Στo πλευρό του η Lady Gaga ως Harley Quinn και οι Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότεϊ και Ζάζι Μπιτζ.

Ο Τοντ Φίλιπς βρίσκεται ξανά στη σκηνοθεσία σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ.

Η πρεμιέρα της ταινίας από την αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Tanweer.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή