Ρόμπι Γουίλιαμς: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την κινηματογραφική βιογραφία του

Η κινηματογραφική βιογραφία του Ρόμπι Γουίλιαμς, «Better Man» έρχεται προσεχώς στη μεγάλη οθόνη

Ρόμπι Γουίλιαμς: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την κινηματογραφική βιογραφία του

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς

2'

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Better Man» στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Telluride, όπου προκάλεσε αίσθηση χάρη στην απροσδόκητη μορφή του πρωταγωνιστή της, κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία από την πολυαναμενόμενη βιογραφία του Ρόμπι Γουίλιαμς.

Η αναπάντεχη επιλογή του σκηνοθέτη Μάικλ Γκρέισι, οφείλεται σε μια δήλωση του Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος ανέφερε πως ένιωθε σαν μια μαϊμού που δίνει παραστάσεις. Το εύρημα είχε κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι πρόσφατα, προκαλώντας έκπληξη στο κοινό που παρακολούθησε την ταινία.

Έγραψαν για την ταινία

«Είναι δύσκολο να περιγραφεί ο τρόπος με τον οποίο η περσόνα του Γουίλιαμ μετατρέπει ένα ρουτινιάρικο υλικό σε κάτι φρέσκο».

David Ehrlich, IndieWire

«Είναι το αντίστοιχο του να βάλεις τη Λάσι να ερμηνεύει τον Φρανκ Σινάτρα. Εντάξει, ίσως όχι τόσο τρελό, αλλά είναι κοντά. Αλλά μαντέψτε; Πραγματικά λειτουργεί».

Pete Hammond, Deadline Hollywood

«Τα μουσικά νούμερα του Μάικλ Γκρέισι είναι αριστοτεχνικά…»

Gregory Ellwood, The Playlist

«Ενάντια σε κάθε πιθανότητα, το εύρημα της ταινίας λειτουργεί, διαφοροποιώντας την από τόσες άλλες αγιογραφίες ποπ σταρ»

Peter Debruge, Variety

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία αποτυπώνει την άνοδο, την πτώση και την αναγέννηση του Ρόμπι Γουίλιαμς, ενός εκ των εμπορικότερων καλλιτεχνών της βρετανικής μουσικής σκηνής. Εμπνευσμένος από προσωπικά βιώματα του αγαπημένου δημιουργού, ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος της ταινίας Μάικλ Γκρέισι (“The Greatest Showman”), υπόσχεται μια κινηματογραφική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμιά άλλη.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάικλ Γκρέισι και τα ψηφιακά εφέ η κορυφαία εταιρεία του χώρου Weta (“Avatar”, “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”). Με τους Ρόμπι Γουίλιαμς, Τζόνο Ντέιβις (“Kingsman: Μυστική Υπηρεσία”), τον βραβευμένο με BAFTA Στιβ Πέμπερτον (“Inside No.9”, “Killing Eve”) και την υποψήφια για BAFTA Άλισον Στέντμαν (“The Kings Man”).

Σκηνοθεσία: Μάικλ Γκρέισι

Ηθοποιοί: Ρόμπι Γουίλιαμς, Τζόνο Ντέιβις, Κέιτ Μάλβανι, Στιβ Πέμπερτον

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή