Μαρίνα Σάττι: Ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στην Αθήνα στο θέατρο Λυκαβηττού

Με μια μεγαλειώδη sold out συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού ολοκλήρωσε η Μαρίνα Σάττι τις αθηναϊκές της εμφανίσεις

Η Μαρίνα Σάττι

@ Γιάννης Ανδρουλάκης

Η Μαρίνα Σάττι ολοκλήρωσε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου τις εμφανίσεις της στην Αθήνα, με μια μεγαλειώδη sold out συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Κυρίαρχη και λαμπερή όπως πάντα αλλά και ιδιαίτερα συγκινημένη, έδωσε μια μουσική παράσταση που θα θυμόμαστε για καιρό.

Ο επίλογος των Αθηναïκών της συναυλιών γράφτηκε στο Λυκαβηττό και είχε όλα της τα τραγούδια, μία εκρηκτική μπάντα, τους χορευτές της και απίθανα όμορφα visuals. Τα στοιχεία που έκαναν αυτή τη συναυλία μοναδική είχαν όλα τον ίδιο παρονομαστή: η Μαρίνα περιστοιχιζόταν από φίλους – συνεργάτες που είναι σαν οικογένεια πλέον για εκείνη, κάτι που το εξομολογήθηκε από την αρχή, ανεβαίνοντας στη σκηνή και ευχαριστώντας από την καρδιά της και το κοινό που ήταν εκεί, για την αγάπη του, με ευγνωμοσύνη. Κι όσα είπε ήταν η αλήθεια της Μαρίνας που τόσο άξια όλους αυτούς τους μήνες κατέκτησε τις πιο ψηλές κορυφές στη μουσική στη χώρα μας και διεθνώς.

Η συναυλία είχε εκεί τους ανθρώπους που την αγαπούν και τη στήριξαν όπως κάνουν τα μέλη μιας οικογένειας, όπως κάνει και εκείνη για αυτούς. Το live άνοιξαν η Alcmini, που αποτελεί και μέλος στις CHÓRES, και η Έλενα Λεώνη, η οποία τα τελευταία χρόνια συνοδεύει τη Μαρίνα επί σκηνής στις προσωπικές της συναυλίες, παρουσιάζοντας τα δικά τους τραγούδια. Εκεί ήταν και οι χορευτές της αλλά και ο χορογράφος της που μαζί της ξεκίνησαν το ταξίδι της Eurovision και την ακολούθησαν σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τις πόλεις της Ευρώπης, σε συναυλίες σε κατάμεστους χώρους. Οι μουσικοί της, τους οποίους ανέφερε έναν προς έναν η Μαρίνα ευχαριστώντας τους για την τέχνη τους και την σταθερή τους στήριξη. Οι ακούραστοι / αθέατοι συνεργάτες, όσοι δουλεύουν κάτω από τη σκηνή.

Και από αυτήν την γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι CHÓRES, το πολυφωνικό γυναικείο χορωδιακό σχήμα της Μαρίνας Σάττι, για το οποίο η Μαρίνα δήλωσε πως αποτελεί το 50% της μουσικής της ταυτότητας, και οι οποίες ήταν οι καλεσμένες – έκπληξη στην τελευταία αυτή συναυλία. Η παρουσία τους φώτισε όλο το θέατρο καθώς εμφανίστηκαν και τραγούδησαν από τις 2 πλευρές των κερκίδων, πιάνοντας τα δύο άκρα σαν χορωδία αγγέλων, ένα μοναδικό θέαμα και άκουσμα που συγκίνησε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε. Αλλά ακόμα και στο τέλος, η Μαρίνα επεφύλασσε μία ακόμα έκπληξη προσκαλώντας στη σκηνή τη Ζακλίν Μπαγντασαριάν από τους Ladaniva, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Αρμενία στο φετινό διαγωνισμό της EUROVISION, μια θαυμάσια ερμηνεύτρια και μουσικό την οποία παρουσίασε με εγκωμιαστικά σχόλια, όπως έκανε άλλωστε και εκείνη δηλώνοντας τον θαυμασμό της και ευχαριστώντας τη Μαρίνα για την φιλοξενία και την έμπνευση.

Η Μαρίνα Σάττι το βράδυ της Κυριακής μας χάρισε μια βραδιά με άφθονη μουσική, θέαμα, χορό, αλήθεια και μοιράστηκε μαζί μας όλα τα αισθήματα που την κατέκλυζαν όλο αυτό το διάστημα. Την αγωνία και το συναρπαστικό ταξίδι της Eurovision με το ΖARI της, την πολύμηνη κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ, της YENNA της, την P.O.P αστραφτερή συλλογή της που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ στα charts, την σταθερή αγάπη της στα πολυφωνικά σχήματα και τις CHÓRES της που φέτος είναι μαζί της και στην θεατρική παράσταση Ικέτιδες.

Mπήκε με φόρα, χαρά και συγκίνηση και σε αυτό το live και μας πήρε όλες και όλους λίγο πιο ψηλά, στο φωτεινό στερέωμα στο οποίο κινείται, ονειρεύεται και δημιουργεί. Η Μαρίνα Σάττι που τόλμησε να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει όπου κι αν βρεθεί! Κι εμείς την ακολουθήσαμε φωνάζοντας ΜΑ RI NA!!!

INFO

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ LIVE

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Συντελεστές:

Μαρίνα Σάττι

Alcmini & Έλενα Λεώνη: opening act

Έλενα Λεώνη: Τραγούδι

Ερασμία Μαρκίδη: Tραγούδι

Δημήτρης Μπρέντας: Πνευστά

Σωτήρης Ντούβας: Τύμπανα

Αποστόλης Μπουρνιάς: Κρουστά