Ορφέας Αυγουστίδης: Σε δύο εμβληματικούς ρόλους για το ξεκίνημα της νέας σεζόν

Ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί στις παραστάσεις «Η Μηχανή του Τούρινγκ» και «Ο Άσχημος»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης

Ο δημοφιλής ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης ετοιμάζεται για ένα πολύ απαιτητικό θεατρικό φθινόπωρο με δύο εμβληματικούς ρόλους που σημάδεψαν τη θεατρική του πορεία.

Θα μεταμορφωθεί πρώτα σε Άλαν Τούρινγκ παρουσιάζοντας την μεγάλη επιτυχία «Η Μηχανή του Τούρινγκ», του Benoit Soles, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, την παράσταση που έσπασε όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο με περισσότερα από 260 sold-out και χάρισε στον Ορφέα Αυγουστίδη το 1ο Βραβείο Ανδρικού Ρόλου του κοινού του Αθηνοράματος. «Η Μηχανή του Τούρινγκ», μετά από απαίτηση του κοινού, θα παρουσιαστεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο Αριστοτέλειον – 24 έως 29 Σεπτεμβρίου) και έπειτα για πρώτη φορά θα ταξιδέψει στην Πάτρα (Θέατρο Πάνθεον - 4, 5 και 6 Οκτωβρίου).

Όλα αυτά, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τον 2ο χρόνο επιτυχίας της σαρδόνιας, σκοτεινής κωμωδίας του Marius Von Mayenburg, «Ο Άσχημος», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, που θα συνεχίσει στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου, από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Ο Ορφέας Αυγουστίδης θα βρεθεί και πάλι φέτος επί σκηνής με μια σπουδαία ομάδα ηθοποιών, με τους Γιάννη Κλίνη, Μαίρη Μηνά και Κωνσταντίνο Πλεμμένο, για να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία του «Άσχημου», που έκλεισε την περσινή χρονιά διαθέτοντας όλα τα εισιτήρια - και στις 150 παραστάσεις που πραγματοποίησε από την πρεμιέρα του μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Δύο απαιτητικοί ρόλοι σε δύο από τις σημαντικότερες παραστάσεις των τελευταίων ετών που αγαπήθηκαν από το κοινό και υμνήθηκαν από τους κριτικούς, με διθυραμβικές κριτικές. Δυο παραστάσεις που πέτυχαν, αυτό που στο θέατρο ονομάζουμε, το «απόλυτο sold-out».