Κρίστοφερ Ριβ: Ο πρώτος που επισκέφθηκε τον Super Man στο νοσοκομείο ήταν ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

Οι δύο ηθοποιοί ήταν αδελφικοί φίλοι από τις αρχές της δεκαετίας του '70

Κρίστοφερ Ριβ: Ο πρώτος που επισκέφθηκε τον Super Man στο νοσοκομείο ήταν ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

2'

Ο πρώτος που επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον Κρίστοφερ Ριβ μετά το τραγικό του ατύχημα ήταν ο Ρόμπιν Γουίλιαμς. Μάλιστα τον έκανε να γελάσει για πρώτη φορά παριστάνοντας τον Ρώσο πρωκτολόγο. Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο γιος του «Superman», Γουίλ Ριβ με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τον πατέρα του, «Super/Man: The Christopher Reeve Story» σε λίγες ημέρες στις ΗΠΑ. «Ο Ρόμπιν ήταν ο καλύτερος φίλος του πατέρα μου και αυτό κάνεις για τους φίλους σου. Είσαι εκεί όταν σε χρειάζονται. Ο ένας αποκαλούσε τον άλλο αδελφό», συμπλήρωσε ο Γουίλ Ριβ.

superman-imdb.jpg

Ο Κρίστοφερ Ριβ ως Superman

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν υποκριτική στις αρχές της δεκαετίας του ’70 στη Νέα Υόρκη. Στην αυτοβιογραφία του το 1998, «Still Me», ο Κρίστοφερ Ριβ έγραφε για τον δημοφιλή ηθοποιό ότι τον θυμάται «να μιλάει ακατάπαυστα και είχε την ενέργεια ενός φουσκωμένου μπαλονιού που το άφηνες ξαφνικά να ξεφουσκώσει».

Δείτε το τρέιλερ:

Στο ντοκιμαντέρ «Super/Man: The Christopher Reeve Story», που έκανε στις αρχές της χρονιάς πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance και θα προβληθεί σε περιορισμένες αίθουσες στις ΗΠΑ στο τέλος του Σεπτεμβρίου, οι σκηνοθέτες Ιαν Μπονχότι και Πίτερ Ετεγκούι αφηγούνται την ιστορία του Κρίστοφερ Ριβ τόσο μέσα από τον εμβληματικό του ρόλο ως Super Man αλλά και μέσα από την προσπάθειά του να αφυπνίσει τον κόσμο για την εξεύρεση θεραπείας για τα ατυχήματα στη σπονδυλική στήλη. «Είναι δώρο, είμαστε πολύ τυχεροί. Δεν έχουμε μόνο τις ταινίες του στη μεγάλη οθόνη αλλά μια σειρά από ερασιτεχνικές ταινίες που γυρίζαμε οικογενειακά αλλά και τις συνεντεύξεις του που είναι διαθέσιμες στο YouTube για να μπορούμε να τις βλέπουμε. Βλέπω βίντεο που δεν ήξερα ότι υπήρχαν και αυτό δεν άλλαξε τη γνώμη μου για εκείνον αλλά την ενδυνάμωσε», λέει ο έτερος γιος του Κρίστοφερ Ριβ, Μάθιου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή