Κλιντ Ιστγουντ: Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα του ταινία στο Λος Αντζελες

Στα 94 του χρόνια ο Κλιντ Ιστγουντ υπογράφει μια ακόμα ταινία, το «Juror No 2»

Κλιντ Ιστγουντ: Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα του ταινία στο Λος Αντζελες
Associated Press
1'

Την 1η Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η νέα ταινία του 94χρονου Κλιντ Ιστγουντ με τίτλο «Juror No 2». Νωρίτερα, στις 27 Οκτωβρίου, η ταινία θα κλείσει το AFI Φεστιβάλ Κινηματογράφου, στο Λος Αντζελες, σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Στο «Juror No 2» πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Χουλτ στο ρόλο ενός ενόρκου στη δίκη ενός δολοφόνου που έχει ηθικό δίλημμα καθώς είναι ο μόνος που γνωρίζει μια πληροφορία που θα κρίνει την απόφαση του δικαστηρίου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Τόνι Κολέτ, Κίφερ Σάδερλαντ και Τζ. Κ. Σίμονς.

«Ο Κλιντ Ιστγουντ είναι μοναδικός. Δεν υπάρχει άλλος και το AFI είναι υπερήφανο που παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα το επόμενο κεφάλαιο του έργου του. Νιώθουμε μεγάλη τιμή που θα φέρουμε κοινό και καλλιτέχνες μαζί για να τιμήσουμε αυτό το σπουδαίο σύμβολο της Αμερικής», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Φεστιβάλ.

Ο Ιστγουντ έχει στο παρελθόν εμπιστευθεί το AFI για τις παγκόσμιες πρεμιέρες προηγούμενων ταινιών του και το Φεστιβάλ, του έχει απονείμει, το 1996, το βραβείο για το σύνολο της προσφοράς του στον κινηματογράφο.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 23-27 Οκτωβρίου και η ταινία έναρξης είναι το ντοκιμαντέρ «Music by John Williams» για τον κορυφαίο κινηματογραφικό συνθέτη. Στο φεστιβάλ θα κάνει πρεμιέρα και η νέα ταινία του Ρόμπερτ Zεμέκις, «Here» με τον Τομ Χανκς και την Ρόμπιν Ράιτ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή