Έλενα Παπαρίζου: Θα τραγουδήσει το My Number One στο Καλλιμάρμαρο

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού «Αθήνα, 20 χρόνια μετά» θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο 

Έλενα Παπαρίζου: Θα τραγουδήσει το My Number One στο Καλλιμάρμαρο
1'

Μία μεγάλη γιορτή για τους Ολυμπιονίκες και τους Παραολυμπιονίκες του 2004 και του 2024 καθώς και την ομάδα ποδοσφαίρου του Euro 2004 ετοιμάζει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο θα εμφανιστεί η Έλενα Παπαρίζου, που ανέβασε στην κορυφή της Ευρώπης την Ελλάδα και στο τραγούδι, κατακτώντας την πρωτιά στην Eurovision το 2005 με το My Number One, το οποίο και θα ερμηνεύσει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

«Παρουσία της ΑΕ Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου θα διεξαχθεί η μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού «Αθήνα, 20 χρόνια μετά», την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο (19.30), με υπερήφανο χορηγό τη ΔΕΗ.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσει η μοναδική Έλενα Παπαρίζου live τη μεγάλη της επιτυχία My Number One η οποία θα είναι αφιερωμένη στους Ολυμπιονίκες, τους Παραολυμπιονίκες και τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Euro 2004».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή