Μπρι Λάρσον: Ντεμπούτο στο West End με την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή

Η βραβευμένη ηθοποιός Μπρι Λάρσον κάνει το ντεμπούτο της στο West End με αρχαία τραγωδία

Η Μπρι Λάρσον

@ EPA/ALLISON DINNER

Την Ηλέκτρα στην τραγωδία του Σοφοκλή θα υποδυθεί η βραβευμένη με Όσκαρ, Μπρι Λάρσον. Η παράσταση υπογράφεται σκηνοθετικά από τον Ντάνιελ Φις σε μετάφραση της ποιήτριας Αν Κάρσον και θα ανέβει τον Ιανουάριο στο Μπράιτον και στο West End του Λονδίνου. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη από το να συμμετέχω σε αυτό το Ελληνικό δράμα και για τη συνεργασία μου με τον Ντάνιελ Φις και την Αν Κάρσον. Το να λέω ιστορίες είναι ο τρόπος που οργανώνω τη ζωή μου, τα συναισθήματα και τα βιώματά μου», υπογραμμίζει η Οσκαρική ηθοποιός.

Η Μπρι Λάρσον θα κάνει το ντεμπούτο της στο West End στο θέατρο Duke of York στις 24 Ιανουαρίου και η παράσταση θα παρουσιασθεί για 11 εβδομάδες. Νωρίτερα, από τις 13 έως τις 18 Ιανουαρίου η «Ηλέκτρα» θα ανέβει στο Βασιλικό Θέατρο του Μπράιτον. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου εδώ.

Η Αμμερικανίδα ηθοποιός βραβεύθηκε με Οσκαρ α’ γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «To Δωμάτιο» το 2016 και πιο πρόσφατα την απολαύσαμε στην τηλεοπτική σειρά «Lessons in chemistry» όπου υποδύεται μία χημικό με τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής στη δεκαετία του ’60.