Μαρινέλλα: Ο «κρυφός» γάμος της με τον Τόλη στο Παγκράτι

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες παντρεύτηκαν κρυφά στο διαμέρισμα της Μαρινέλλας στο Παγκράτι

Η Μαρινέλλα με τον Τόλη Βοσκόπουλο 

Photo by Kleisthenis Daskalakos

Η Μαρινέλλα γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από τη Ζωή Λάσκαρη. Οι δυο τραγουδιστές έγιναν ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στη σκηνή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1973 και δύο χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 1975 παντρεύτηκαν κρυφά στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι.

Καλεσμένοι σε αυτό τον γάμο ήταν μόλις έξι άτομα. Το ζεύγος Κατσαρού, που ήταν και κουμπάροι, ο Φρέντυ Γερμανός και η αδελφή της Μαρινέλλας. Εκείνη την εποχή η Μαρινέλλα είχε χωρίσει με τον πατέρα της κόρης της, Τζωρτίνας, Φρέντυ Σερπιέρη.

«Στον δεύτερο γάμο μου με τον Βοσκόπουλο, είχαμε μόνο έξι καλεσμένους κι εμείς, το ζευγάρι, φορέσαμε μπλου τζιν! Εγώ ένα γιλέκο και φούστα μακριά και ο Τόλης τζιν παντελόνι. Παντρευτήκαμε στο σπίτι μου στο Παγκράτι και ήμασταν: ο παπάς φυσικά πού ήρθε εκεί, οι κουμπάροι- μας πάντρεψε ο Γιώργος Κατσαρός με τη γυναίκα του- ήταν ο Φρέντυ Γερμανός με την κοπέλα του και η Λένα η Παμέλα-που είχε τη “Νεράϊδα”- μαζί με τον άντρα της», είχε πει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της προσθέτοντας: «Ο Κατσαρός μόλις μας είδε με τα τζιν λέει: «Καλά βρε παιδιά, εμείς γιατί ντυθήκαμε κι εσείς είστε με τζιν; Έ, οι κουμπάροι είναι αλλιώς», είπαμε. Μετά βέβαια, αλλάξαμε, βάλαμε ένα καλό ρούχο και πήγαμε στο κέντρο πού τραγουδούσε ο Τόλης, στη Νεράϊδα».

«Η ευτυχία μας είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχει βλέπεις μεταξύ μας, όχι μόνον ο έρωτας αλλά κάτι πιο βασικό: ο αλληλοσεβασμός. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Τα ενδιαφέροντα μας ίδια, ίδιες και οι επιθυμίες και οι χαρές μας», έλεγε εκείνη την περίοδο ο Τόλης Βοσκόπουλος. «Αλήθεια, πόσα πράγματα δεν έμαθα από τη γυναίκα μου. Η Μαρινέλλα είναι Σχολή στο τραγούδι μας, και παρακολουθώντας την από κοντά είχα σημαντικό κέρδος. Κι εκείνη πιστεύει ότι πήρε κάτι από 'μένα. Δεν λέει τι. Μα, οπωσδήποτε αυτό με τιμά».

Μαρινέλλα και Τόλης έζησαν μαζί 8 χρόνια και στη συνέχεια χώρισαν ειρηνικά.