Μαρινέλλα: «Το ωραιότερο πράγμα που έχω δει ήταν η γέννηση της κόρης μου»

Η Μαρινέλλα έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για τη γέννηση της κόρης της, Τζωρτίνας

Η Μαρινέλλα με την κόρη της, Τζωρτίνα

Σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή της στη Lifo, η Μαρινέλλα αναφέρθηκε και στην γέννηση της μονάκριβης κόρης της Τζωρτίνας που ήταν ασφαλώς ό,τι ομορφότερο έχει συμβεί στη ζωή της. «Το ωραιότερο πράγμα που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια ήταν η γέννηση της κόρης μου, Τζωρτίνας. Ήταν στο Αρεταίειο, τον Ιούλιο του 1973. Όταν μου την έβαλαν στο στήθος, αποκοιμήθηκα. Εκείνα ήταν από τα πιο αξέχαστα λεπτά της ζωής μου. Όταν γίνεσαι μάνα αρχίζουν να σε κατακλύζουν οι υπαρξιακές ανησυχίες. Η ζωή σου παίρνει μια άλλη τροπή», έλεγε η Μαρινέλλα.

Και συνέχιζε: «Ήταν καρπός του έρωτά μου με τον πρωταθλητή ιππασίας Φρέντυ Σερπιέρη, με τον οποίο ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Όταν γεννήθηκε η κόρη μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Αποφάσισα, όμως, να μην ανταποκριθώ και του ζήτησα να παραμείνουμε δύο καλοί φίλοι, κάτι που τηρήσαμε μέχρι να φύγει από τη ζωή. Προκάλεσε σοκ το ότι δεν παντρευτήκαμε, αλλά δεν με ενδιέφερε ο κοινωνικός αντίκτυπος ούτε τι θα πει ο κόσμος που είχαμε αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου. Την κόρη μου την έβγαλα Τζωρτίνα από τον πατέρα μου, Γιώργο, και τον Χρήστο Κατσίμπα, ένα πρόσωπο που εκτιμούσα πολύ».

Η Τζωρτίνα, με την κόρη της Μελίνα, βρισκόταν στη χθεσινή συναυλία της μητέρας της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στην πρώτη σειρά και από το συμβάν και μετά δεν λείπει από το πλευρό της.