«Megalopolis»: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα - Δείτε το επίσημο τρέιλερ

Πλησιάζει η πρεμιέρα της νέας, πολυσυζητημένης ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα, «Megalopolis» - Το επίσημο τρέιλερ

Σκηνή από την ταινία "Megalopolis" 

Στις 28 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας η νέα, πολυσυζητημένη ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα, «Megalopolis» και το επίσημο τρέιλερ είναι στη διάθεσή μας. Η ταινία είναι ένα… ρωμαϊκό έπος που διαδραματίζεται σε μια φανταστική, σύγχρονη Αμερική. Η πόλη της Νέας Ρώμης πρέπει να αλλάξει, προκαλώντας σύγκρουση μεταξύ του Cesar Catilina, ενός ιδιοφυούς καλλιτέχνη που επιδιώκει ένα ουτοπικό, ιδεαλιστικό μέλλον, και του αντίπαλου του, του δημάρχου Franklyn Cicero, που παραμένει αφοσιωμένος σε ένα οπισθοδρομικό καθεστώς, διαιωνίζοντας την απληστία και τη διαφθορά. Ανάμεσά τους στέκει διχασμένη η κοσμική Julia Cicero, κόρη του δημάρχου, που εξαιτίας της αγάπης για τον Cesar θα δοκιμαστεί και θα αναγκαστεί να ανακαλύψει τι πραγματικά πιστεύει ότι αξίζει στην ανθρωπότητα.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ:

Το «Megalopolis» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο διχάζοντας τους κριτικούς και δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο από τα βραβεία που απένειμε η επιτροπή. Ο ίδιος ο Φράνσις Φορντ Κόπολα διέθεσε 120 εκατ. δολάρια από την «τσέπη του» για τη χρηματοδότηση της ταινίας η οποία στη συνέχεια δυσκολεύτηκε να βρει διανομή στις αίθουσες. Επιπλέον, το φως της δημοσιότητας είδαν πιο πρόσφατα καταγγελίες ότι ο σκηνοθέτης φέρθηκε απρεπώς σε ορισμένες από τις ηθοποιούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Πρωταγωνιστούν οι Ανταμ Ντράιβερ, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο, Ναταλί Εμανουέλ, Ομπρι Πλάζα, Γιον Βόιτ, Σία Λα Μπεφ, Λόρενς Φίσμπερν κ.α.