Θέατρο Μεταξουργείο: «Οι χαραμοφάηδες» του Τσέχωφ για δύο παραστάσεις

Η παράσταση «Οι χαραμοφάηδες» του Τσέχωφ παρουσιάζεται για δύο φορές στο θέατρο Μεταξουργείο

Θέατρο Μεταξουργείο: «Οι χαραμοφάηδες» του Τσέχωφ για δύο παραστάσεις

"Οι χαραμοφάηδες" στο θέατρο Μεταξουργείο

2'

Μετά την περσινή μεγάλη της επιτυχία, η παράσταση με τίτλο «Οι χαραμοφάηδες», βασισμένη σε διηγήματα του Άντον Τσέχωφ, σε διδασκαλία Άννας Βαγενά, θα επαναληφθεί στο θέατρο «Μεταξουργείο», για 2 μόνο Παρασκευές, 25 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου.

Η Άννα Βαγενά λέει για την παράσταση:

«Τον Τσέχωφ τον λατρεύω. Στο δικό μου «Πάνθεον των Αγίων» έχει περίοπτη θέση. Στη συνείδησή μου τον κάνει άγιο η απέραντη αγάπη του και η κατανόησή του για τον Άνθρωπο.

Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τα διηγήματά του, διδάσκοντάς τα στους ηθοποιούς μου, δεν μπορούσα ούτε η ίδια να φανταστώ τον υπέροχο κόσμο που θα ανοιγόταν μπροστά μας. Τα διηγήματα του Τσέχωφ είναι μικρά πολύτιμα πετράδια, είναι αριστουργήματα.

Πολλά από τα κομμάτια που θα δείτε στην παράστασή μας, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο θέατρο. Κείμενα, κωμικά και δραματικά, όλα με την ευαισθησία του Τσέχωφ και τον κοινωνικό σχολιασμό του, που είναι εξαιρετικά επίκαιρος και σήμερα.

Η παράσταση αυτή, που είναι για όλη την οικογένεια, είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν και τα παιδιά και οι νέοι αυτόν τον σπουδαίο συγγραφέα.»

Ταυτότητα παράστασης «Οι χαραμοφάηδες»

Άντον Τσέχωφ διηγήματα

Διδασκαλία : Άννα Βαγενά

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Ελεάννα Αγγέλου, Μαρία Γιαννιώτη, Ιωάννα Κατσαρού, Φώτης Κοτάνογλου, Γιώργος Κουσκουλής, Γωγώ Μαρινάκου, Μαριάννα Μαυριανού, Διαμαντής Ντάντουλας, Δήμητρα Παρασκευοπούλου, Παναγιώτης Στεφάνου.

Διάρκεια παράστασης : 120’ (με διάλειμμα)

ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ : Ακαδήμου 14 & Κεραμεικού, τηλ 210-5234382, www.metaxourgeiotheatre.gr.

Παρασκευή 25/10 στις 9:00μμ

Παρασκευή 1/11 στις 9:00μμ

Γενική είσοδος : 7,00ευρώ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : https://www.more.com/theater/offer/oi-xaramofaides/

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή