Christmas Theater: Μαγικά Χριστούγεννα με τον Πινόκιο

Μια μουσικοθεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον Πινόκιο παρουσιάζει το Christmas Theater τα Χριστούγεννα

Christmas Theater: Μαγικά Χριστούγεννα με τον Πινόκιο
1'

Τα φετινά Χριστούγεννα στο χωριό του αγαπημένου σε όλους μας, Πινόκιο κινδυνεύουν. Κάποιος έκλεψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μια καινούργια περιπέτεια ξεκινάει για τον Πινόκιο και μια αναζήτηση στον χάρτη της φαντασίας του προκειμένου να βρει το δέντρο και να χαρίσει στα παιδιά τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έχουν υπάρξει ποτέ.

Πρόκειται για την παράσταση «Τα μαγικά Χριστούγεννα του Πινόκιο» σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, που θα παρουσιασθεί στο Christmas Theater από τις 7 έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Μια φαντασμαγορική μουσικοθεατρική παράσταση για τη δύναμη της θέλησης και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στους κόσμους των παραμυθιών γεμάτο γέλιο, τραγούδι και απρόσμενες συναντήσεις με ήρωες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Από τις μυρωδιές της Ανατολής, μέχρι τα μυστικά του βυθού. Από τα βάθη της ζούγκλας, μέχρι την χώρα του Halloween. Ένα ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία.

07-31 Δεκεμβρίου 2024

H προπώληση έχει αρχίσει!

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός

Κείμενο – Στίχοι : Στράτος Λύκος

Μουσική: Αντώνης Σκόκος

Στον ρόλο του Πινόκιο: Χρήστος Νικολάου

Παίζουν (αλφαβητικά) οι:

Μάγια Βασιλάκη, Αντώνης Βλάχος, Ιλια Γιακουμάκη, Αβραάμ Γκουτζελούδης, Γιάννης Ζαράγκαλης, Λάκης Κάπελος, Δήμητρα Κόκκορη, Δημήτρης Κολλιός, Ανια Λεμπιτένκο, Ευγενία Λιάκου, Τριανταφυλλή Μουζάκη, Παναγιώτης Μπαντέρας, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Αναστασία Σλαφκίδου, Ελένη Μιχαέλα Σφετσιώρη, Νικος Φρατζέσκος

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες: 211-7701700 & info@ct.gr

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: more.com & 211 - 7701700

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή