«ΣΟΥΠΕΡ ΑΤΟΥ» - Ένα meta μουσικο-κωμικό κατασκεύασμα

Από Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα.

ΣΟΥΠΕΡ ΑΤΟΥ- το πιο δυνατό χαρτί στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας έρχεται στο VOX από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα Ένα χαρτί που κερδάει όλα τα άλλα λέμε! Μία μουσικοκωμική παράσταση για το σήμερα, το χθες και για άλλα βαρύγδουπα χρονικά επιρρήματα. Ιδωμένη μέσα από τα μάτια της ομάδας, η πραγματικότητα μπορεί να γίνει πολύ πιο γλυκιά, νοσταλγική και αστεία. Και κάφρικη. Το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να απολαύσει την παράσταση είναι να αφήσει τις έγνοιες του στην πόρτα.

Το ΣΟΥΠΕΡ ΑΤΟΥ έχει τα πάντα. Τραγούδι, χορό, κωμικά σκετς, κωμικό αυτοσχεδιασμό και παιχνίδι με το κοινό. Θα έχει και διάλειμμα.

Οι συντελεστές του ξεκίνησαν για να φτιάξουν ένα θεατρικό έργο αλλά μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις και εξωφρενικά ενοίκια, αποφάσισαν να πάνε κατευθείαν στη πηγή.

Στο να διασκεδάζουν τον κόσμο, χωρίς πολλά πολλά. Με το πιο δυνατό τους χαρτί στο χέρι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης

Κείμενα: Ζήσης Ρούμπος, Λάμπρος Φισφής
Συμμετέχουν:
Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Λάμπρος Φισφής, Χάρης Χιώτης, Αντιγόνη Ψυχράμη, Παρθένα Χοροζίδου, Σάρα Τοσκάνο, Άννα Φιλιππάκη, Μαρία Παπαφωτίου, Κώστας Γάκης
Μουσική επιμέλεια:
Στέλιος Φραγκούς

Χορογραφίες: Χριστίνα Βασιλοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη:
Νατάσα – Φαίη Κοσμίδου

Μουσικοί επί σκηνής: Στέλιος Φραγκούς/πιάνο, πλήκτρα, Μάριος Λαζ Ιωαννίδης/κιθάρα, Θανάσης Τσακιράκης/τύμπανα, Yoel Soto/μπάσο, Κώστας Γάκης/Κιθάρα, πιάνο

Πληροφορίες:
VOX | ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 16

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210.3475900

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.more.com/theater/souper-atou/