Κωνσταντίνος Βήτα: Τρεις μοναδικές συναυλίες στο Σταυρό του Νότου

Ο Κωνσταντίνος Βήτα εμφανίζεται στο Σταυρό του Νότου για τρεις βραδιές 

Κωνσταντίνος Βήτα: Τρεις μοναδικές συναυλίες στο Σταυρό του Νότου

Ο Κωνσταντίνος Βήτα

2'

Μετά από μια σειρά καλοκαιρινών εμφανίσεων ο Κ. Βήτα έρχεται στον Σταυρό Του Νότου για 3 μοναδικές συναυλίες, σε ένα πρόγραμμα με καινούργια τραγούδια αλλά και επιλογές από όλη την καλλιτεχνική του πορεία. Ο Κ. Βήτα έχει αρκετά χρόνια να εμφανιστεί σε κλειστό χώρο και αυτή θα είναι μια αφορμή για τους φίλους της μουσικής του να αισθανθούν οικεία μέσα από αυτές τις μοναδικές συναυλίες που είναι σχεδιασμένες ειδικά για τη κεντρική σκηνή του «Σταυρού Του Νότου».

Έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας ο ΚΒ κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες το νέο του προσωπικό album που τιτλοφορείται «Το χέρι», σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Οι εθιστικοί, μελωδικοί ήχοι δένουν αρμονικά με τo νόημα των στίχων, και όλα αυτά δημιουργούν προσωπικά ηχοχρώματα, μια ιδιαίτερη ρυθμολογία, εκρηκτικούς συνδυασμούς που τρέχουν κάτω από μια νευρική ποίηση που σε ταξιδεύει, σε συνεπαίρνει.

Με ένα ακουστικό και ένα δυνατό ηλεκτρονικό σετ οι φανς του θα τον απολαύσουν μέσα από τραγούδια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας του. Σε 3 παραστάσεις όπου ο Κ. Βήτα προσδιορίζει τις εναλλακτικές επιλογές της αγάπης, της ελευθερίας αλλά και την ανησυχία για τον ίδιο του τον εαυτό. Τη σύγχρονη ζωή όπως έχει διαμορφωθεί από την ψηφιακή πραγματικότητα αλλά και από τον συμβιβασμό ή την επιδίωξη της αυτογνωσίας.

info

Κ. ΒΗΤΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Κεντρική Σκηνή

Δευτέρες 25 Νοεμβρίου & 2, 9 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 20:00

Προπώληση:

https://www.ticketservices.gr/event/stavros-tou-notou-k-vita/

Συντελεστές:

Συνθεσάιζερ: Βάϊος Μαχμουντές

Ηλεκτρονικό ντραμ σετ: Βαγγέλης Μπαλιούσης

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή