Η Νατάσα Θεοδωρίδου από 1/11 στην Ακτή Πειραιώς

Μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της νέας γενιάς ,που κατάφερε να γίνει viral μέσα από τις σαρωτικές επιτυχίες της

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει, το στέκι που αγαπήθηκε από το κοινό ανοίγει ξανά τις πόρτες του, προσκαλώντας όλους σε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Η φετινή σεζόν υπόσχεται μοναδικές στιγμές, με τραγούδια που εκφράζουν τον έρωτα, τη χαρά, τη λύπη και τη διασκέδαση, σε ένα κλίμα ζεστής συντροφικότητας. Η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί στις 22:30 στην Ακτή, με μια βραδιά που θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός μαγικού χειμώνα.

Στην παρέα αυτή τη χρονιά θα συμμετάσχει η Αναστασία, μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της νέας γενιάς, που έχει κερδίσει το κοινό με τις σαρωτικές επιτυχίες της και την έντονη παρουσία της στα social media. Στη σκηνή θα βρίσκονται επίσης οι Alcatrash, προσφέροντας ενέργεια και ρυθμό σε κάθε εμφάνιση.



Επιπλέον, η φετινή σεζόν επιφυλάσσει και μια έκπληξη, με την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού που αναμένεται σύντομα. Το στέκι υπόσχεται να είναι και φέτος το απόλυτο σημείο αναφοράς για τις χειμερινές νύχτες γεμάτες μουσική και διασκέδαση.

Ετοιμαστείτε για έναν μοναδικό χειμώνα που θα μείνει αξέχαστος!

INFO

ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΑΜΙΑΣ 4

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: 21:30

ΕΝΑΡΞΗ: 22:30

ΤΗΛ : 210 3418020-21

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ