Άντριου Γκάρφιλντ: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απούσα μητέρα του

Ο Βρετανός σταρ του κινηματογράφου, Αντριου Γκάρφιλντ μίλησε για τις αναμνήσεις που έχει από τη μητέρα του που πέθανε το 2019

Άντριου Γκάρφιλντ: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απούσα μητέρα του

Ο Αντριου Γκάρφιλντ

2'

Ο Βρετανός πρωταγωνιστής του «Spider Man» και του πρόσφατου «Ζούμε τη στιγμή» που μόλις έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στη χώρα μας, Αντριου Γκάρφιλντ επισκέφθηκε πρόσφατα την τηλεοπτική εκπομπή «Sesame street» και συνομίλησε με τον Ελμο.

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε τις αναμνήσεις που έχει από τη μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή το 2019 από καρκίνο στο πάγκρεας. «Είναι εντάξει να σου λείπει κάποιος που δεν είναι παρών. Σημαίνει ότι τον αγάπησες πραγματικά», είπε ο Αντριου Γκάρφιλντ και συνέχισε λέγοντας ότι «όταν μου λείπει η μητέρα μου σκέφτομαι τις αγκαλιές που μου έδινε. Αυτό με κάνει να νιώθω κοντά της. Είμαι χαρούμενος που έχω όλες αυτές τις αναμνήσεις από εκείνη, τη χαρά που έδινε σε εμένα, στον αδελφό μου, στον πατέρα μου και σε όσους συνάντησε στη ζωή της. Όταν μου λείπει, είναι γιατί με έκανε πολύ ευτυχισμένο έτσι, ώστε να μπορώ να γιορτάζω τη μνήμη της», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό People αποκάλυψε ότι όταν πέθαινε η μητέρα του, εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Τα μάτια της Τάμι Φέι».

«Η εταιρεία παραγωγής και η Τζέσικα Τσαστέιν σταμάτησαν τα γυρίσματα την τελευταία στιγμή και άλλαξαν το πρόγραμμα για δέκα ημέρες έτσι, ώστε να μπορέσω να είμαι δίπλα στη μητέρα μου στις τελευταίες της στιγμές. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στην Τζέσικα Τσαστέιν με την οποία είχαμε πολύ ουσιαστικές συζητήσεις εκείνη την περίοδο», είπε ο Βρετανός σταρ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή