Κάμερον Ντίαζ: Επιστρέφει στη δράση μετά από δέκα χρόνια απουσίας

Η Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη μετά από δέκα χρόνια απουσίας 

Η Κάμερον Ντίαζ

Δέκα χρόνια μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ και την υποκριτική, η Κάμερον Ντίαζ επέστρεψε. Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία του Netflix, «Back in action» δίπλα στον Τζέιμι Φοξ με τον οποίο έχει συνεργασθεί στο παρελθόν στο «Annie», την τελευταία της ταινία και το «Κάθε Κυριακή» του 1999.

Η Κάμερον Ντίαζ εξήγησε πρόσφατα ότι όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ «ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω. Ενιωσα ότι ήταν το σωστό για μένα προκειμένου να αποκτήσω ξανά τον έλεγχο της ζωής μου και δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο. Ούτε οι γνώμες των άλλων, ούτε τα αιτήματα που είχα για ταινίες, κανείς δεν μπορούσε να αλλάξει την απόφασή μου να φροντίσω τον εαυτό μου και να φτιάξω τη ζωή μου έτι, όπως πάντα την ήθελα», λέει η Κάμερον Ντίαζ που τα τελευταία δέκα χρόνια εκτός πλατό παντρεύτηκε τον Μπέντζι Μάντεν των Good Charlotte και απέκτησε δύο παιδιά, ενώ ασχολήθηκε και με την οινοποιία.

Για την επιστροφή της στη δράση, η Κάμερον Ντίαζ υποστήριξε ότι μετά την πανδημία του COVID-19 ένιωσε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για την οικογένειά της. «Όλοι έλεγαν ότι τελείωσε η πανδημία αλλά εγώ διαφωνούσα και έμεινα σπίτι με την οικογένειά μου. Μέχρι που πήραμε την απόφαση με τον σύζυγό μου να πιέσουμε τους εαυτούς μας. Εκείνος μου έλεγε ότι αρκετά αφιερώθηκα στην οικογένεια. Τώρα είναι η ώρα να πάνω να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Εκείνος με έσπρωξε να επιστρέψω».

Εκτός από το «Back in action» που θα είναι διαθέσιμο στο Netflix τον Ιανουάριο του 2025, η Κάμερον Ντίαζ θα επιστρέψει για το «Shrek 5» και πιθανότατα για τη μαύρη κωμωδία «Outcome» με τον Κιάνου Ριβς.