«Anora»: Δείτε την ταινία και κερδίστε ένα δωρεάν μάθημα pole dancing

Οι θεατές της βραβευμένης ταινίας «Anora» του Σον Μπέικερ κερδίζουν με το εισιτήριό τους ένα δωρεάν μάθημα pole dancing

«Anora»: Δείτε την ταινία και κερδίστε ένα δωρεάν μάθημα pole dancing

Σκηνή της ταινίας "Anora" του Σον Μπέικερ

2'

Μια διαφορετική προσφορά σε όσους δουν την ταινία του Σον Μπέικερ, «Anora» προτείνει η εταιρεία παραγωγής Neon. Η προσφορά αφορά στους θεατές της ταινίας στη Νέα Υόρκη οι οποίοι στη συνέχεια, όπως ενημερώνει η εταιρεία με ανάρτησή της, δικαιούνται ένα δωρεάν μάθημα χορού pole dancing στο στούντιο χορού Everybody’s Nimble. Καθηγήτρια μάλιστα είναι η Σοφία η οποία εμφανίζεται στην ταινία. «NYC, δικαιούστε μια VIP φροντίδα! Από τώρα έως τις 3 Νοεμβρίου κερδίζετε ένα δωρεάν μάθημα χορού με τον κωδικό ANORA. Τα αποκόμματα των εισιτηρίων απαιτούνται στην είσοδό σας», γράφει η ανάρτηση.

Ως γνωστόν, το «Anora» του Σον Μπέικερ (πρεμιέρα στη χώρα μας στις 24 Οκτωβρίου) κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο και είναι από τα μεγάλα φαβορί για την επερχόμενη απονομή των Όσκαρ. Αφηγείται την ιστορία της νεαρής στρίπερ Ανόρα ή Ανι η οποία γνωρίζεται και παντρεύεται χωρίς πολλή σκέψη, τον γιο ενός Ρώσου ολιγάρχη. Όμως σύντομα καταφτάνει στη Νέα Υόρκη, από τη Ρωσία, η οικογένεια του νεαρού που θέλει να ακυρώσει αυτόν τον γάμο.

Στο ρόλο της Ανόρα θα δούμε την ανερχόμενη Μάικι Μάντισον και στο ρόλο του γιου του Ρώσου ολιγάρχη εμφανίζεται ο Μαρκ Αϊντελσταϊν. Η Μάικι Μάντισον έχει δηλώσει ότι έκανε εξάσκηση επί μήνες στο χορό σε στύλο για να γυρίσει μια γρήγορη σκηνή των 20 δευτερολέπτων. «Ηθελα να δείχνω σα να είμαι μια χορεύτρια που κάνει αυτή τη δουλειά τουλάχιστον για δύο χρόνια. Και μετά έμαθα Ρωσικά. Η ταινία απαιτούσε μεγάλη προετοιμασία αλλά μου άρεσε πολύ», λέει η πρωταγωνίστρια και προσθέτει: «Ο χορός ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει για ταινία. Αλλαξε τον τρόπο που κινούμαι και νιώθω με το σώμα μου. Δεν το είχα ξανανιώσει αυτό στο παρελθόν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή