Πολιτιστικό καλοκαίρι στο δήμο Ανωγείων

Ο δήμος Ανωγείων παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες, θα στηρίξει χωρίς καμία ακύρωση την πραγματοποίηση όλων των πολιτιστικών δράσεων..

Ο δήμος Ανωγείων παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες, θα στηρίξει χωρίς καμία ακύρωση την πραγματοποίηση όλων των πολιτιστικών δράσεων για φέτος.

Το φετινό πολιτιστικό πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τρεις βασικούς άξονες: (α) στην ανάδειξη του μουσικού και συγγραφικού έργου των ντόπιων συγγραφέων και καλλιτεχνών (β) στην επιστημονική ενημέρωση με ομιλίες των δημοτών πάνω σε ορισμένα θέματα ζωτικής σημασίας για επίκαιρα καθημερινά προβλήματα και (γ) στη διάδοση των σύγχρονων μορφών τέχνης, όπως είναι ο κινηματογράφος.

Ως εκ τούτου θα υπάρξουν βιβλιοπαρουσιάσεις, δισκογραφικές δουλειές, η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ανασκαφής της Ζωμίνθου, σειρά προβολών, μουσικές βραδιές, ενώ έχουν προγραμματισθεί και δράσεις για τα παιδιά όλων των ηλικιών με την πραγματοποίηση αθλητικών αγώνων στις 14 Αυγούστου και Θεατρικών -βιωματικών εργαστηρίων στις 11 Αυγούστου.