Ζητείται Ωνάσης για την Ντενίση

Διεθνή καριέρα ετοιμάζεται να κάνει η Μιμή Ντενίση και μάλιστα στην...

Διεθνή καριέρα ετοιμάζεται να κάνει η Μιμή Ντενίση και μάλιστα στην "πρωτεύουσα του θεάτρου", το Λονδίνο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας "Espresso", η Μιμή δέχτηκε πρόταση του καλού της φίλου και θεατρικού συγγραφέα Μάρτιν Σέρμαν, να υποδυθεί την ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας!

Η ηθοποιός γοητεύτηκε από την ιδέα και σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει στη βρετανική πρωτεύουσα την σεζόν 2010-2013! Η εφημερίδα αναφέρει ότι " η Μιμή Ντενίση είχε πάντα προτάσεις να κάνει κάποια θεατρική δουλειά στο Λονδίνο, αλλά οι συγκυρίες δεν ήταν κατάλληλες. Είναι πολύ χαρούμενη που της δίνεται τώρα η ευκαιρία να παίξει αυτό τον υπέροχο ρόλο, ο οποίος της πάει πολύ και εμφανισιακά".

Να θυμίζουμε ότι ο Μάρτιν Σέρμαν, είναι ο θεατρικός συγγραφέας που έχει απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό τη χώρα μας με την θεατρική παράσταση που παρουσιάζει τον Αριστοτέλη Ωνάση ως έναν αδίστακτο άνθρωπο! Μένει να δούμε ποιός θα ενσαρκώσει τον έλληνα εφοπλιστή στο πλευρό της Μιμής Ντενίση αλλά και αν η δημοφιλής ηθοποιός θα τολμήσει να ερμηνεύσει Κάλλας!


Δείτε ακόμα: Αριστοτέλης Ωνάσης: "Δολοφόνος" της δυναστείας Κέννεντι;