Νύχτες πρεμιέρας... και φέτος

Κουλτουριάρηδες και μη, νέοι και μεγαλύτεροι...

Νύχτες πρεμιέρας... και φέτος
1'

Κουλτουριάρηδες και μη, νέοι και μεγαλύτεροι, indie και κυριλέ βρίσκουν το «καταφύγιο» τους στους κινηματογράφους Δαναός και Αττικόν στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Νύχτες Πρεμιέρας». Το Φεστιβάλ, από τον Σεπτέμβρη του 1995 και κάθε Σεπτέμβρη παρουσιάζει ταινίες του ανεξάρτητου ποιοτικού κινηματογράφου καθώς και τις μεγάλες παραγωγές της νέας σεζόν.

Φέτος, ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν βρίσκεται η νέα ταινία της Julia Roberts και του Javier Bardem,"eat, pray, love", που θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στα πλαίσια του φεστιβάλ τα αγόρια θα απολαύσουν επίσης τη Jessica Alba στη νέα της ταινία «Ο Δολοφόνος μέσα μου», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Cassey Affleck.

H ταινία έναρξης του φεστιβάλ με το αχτύπητο δίδυμο Bening - Moore ονομάζεται «the kids are alright" και θα προβληθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Η ταινία που θα κλείσει το φετινό φεστιβάλ ονομάζεται "you will meet a tall, dark stranger", είναι η νέα ταινία του woody Allen και πρωταγωνιστούν οι Anthony Hopkins, Antonio Banderas και Naomi Watts. Το εισιτήριο για κάθε ταινία είναι 6 ευρώ ενώ υπάρχουν και κάρτες διαρκείας για 10, 20 και 25 προβολές, τιμή προσιτή για όλους, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Φύγαμε!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή