Masterchef: Ο Διονύσης Πρώιος συμφώνησε να γίνει πρωταγωνιστής σε ταινία ερωτικού περιεχομένου

Masterchef: Το κεντρικό πρόσωπο ταινίας ερωτικού περιεχομένου θα είναι ο Διονύσης Πρώιος που την περσινή σεζόν εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό ριάλιτι μαγειρικής.
SEX
1'

Ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες του περσινού Masterchef απασχολεί και πάλι την κοινή γνώμη με τις επιλογές του. Ο λόγος για τον Διονύση Πρώιο, που ήταν ήδη γνωστός και πριν τη συμμετοχή του στο παιχνίδι για την ενασχόλησή του με διάφορες τέχνες αλλά και καταστήματα εστίασης.

Αυτή τη φορά ο γνωστός παίκτης του Masterchef, έχει γίνει… viral καθώς συμφώνησε με γνωστή εταιρία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου έτσι ώστε να είναι ο πρωταγωνιστής σε μια από αυτές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα έχει βρει σε όλα με τον γνωστό παραγωγό και σκηνοθέτη, Δημήτρη Σειρηνάκη, και θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας ταινίας που θα προβάλλεται σε επεισόδια στη νέα πλατφόρμα Sirinaclub.com.

Μάλιστα, όπως φημολογείται, δεν θα είναι ο μόνος γνωστός που θα πάρει μέρος στην ταινία καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως κι άλλα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος θα έχουν ρόλους και η αποκάλυψη των ονομάτων αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία σε Τουρκία: Είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας - Εάν απειληθεί θα υπάρξει απάντηση